Nieuwe baan in de accountancy

Nieuwe baan in de accountancy

nieuwe baan in de accountancy
nieuwe baan in de accountancy

De juiste weg naar een nieuwe baan in de accountancy?

Een nieuwe baan in de accountancy vinden is niet zo moeilijk in de huidige arbeidsmarkt (lees: 2022). Het internet pulkt uit van de accountancy vacatures en je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Hoe dat komt? Naast veel “oude” vacatures zien we ook dat sommige vacatures niet eens bestaan. Misleidende informatie dus. Wat je daar aan kunt doen als passief of actief zoekende accountancy professional? Selecteer op werving & selectiebureau die gespecialiseerd is in de accountancybranche en niet op vacatures via jobboards. Verder is het gevaar groot dat jouw cv bij veel verschillende opdrachtgevers komt te liggen wanneer je zomaar op allerlei vacatures reageert. Mag dit officieel? Nee absoluut niet, maar het gebeurt wel. Wees zorgvuldig en selecteer daarom zelf de recruiter waar jij persoonlijk een goed gevoel bij hebt. Een recruiter moet toch een gesprekspartner zijn die weet waar hij of zij over praat? Verstand heeft van de branche waarin jij wilt werken? Dat zijn dus al enkele zaken waar je op zou kunnen selecteren.

Jij staat als kandidaat centraal in de zoektocht naar accountancy vacatures

Bij Profilink Werving & Selectie wordt je juist in jouw oriëntatie fase richting een nieuwe baan in de accountancy uitstekend begeleid. Jij als kandidaat staat centraal. We spreken bijna dagelijks accountancy professionals en weten daarom ook goed in kaart te brengen wat hen beweegt. We laten je enkel kennis maken met accountantskantoren waar jij een goed gevoel bij hebt. In de zoektocht hiernaar gaan we zeer discreet en vertrouwelijk om met jouw profiel. We weten desalniettemin binnen afzienbare tijd vaak meerdere (maar niet teveel) interessante accountancy vacatures voor jou te vinden. We begeleiden jou gedurende het gehele traject, van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de salarisonderhandeling.

Grootste aanbod van accountancy vacatures

Profilink is een van de grootste aanbieders als het gaat om vacatures in de accountancy. Maar alleen een vacaturetekst is vaak niet genoeg om te bepalen of er een zekere match is. Wij gaan voor de perfecte match! En dat bereiken wij door samen te bepalen wat jouw wensen en ambities zijn. Maar ook wat het beste bij jou past. Zoek je een groot kantoor met veel specialismen binnen de accountancy. Of zoek je een klein kantoor waar je veel meer alles van A-Z doet en geen dag hetzelfde is. Zoek je een binnendienst / backoffice functie of ben jij de adviseur in hart en nieren?

Aan de hand van een gesprek brengen we al deze aspecten in beeld en gaan we op zoek naar de perfecte accountancy job voor jou. En dat is vaak geen moeilijke zoektocht, want we hebben een groot landelijk netwerk van accountants- en administratiekantoren. Die kantoren kennen we erg goed als het gaat om de sfeer, cultuur, doorgroeimogelijkheden, kwaliteit van dienstverlening, leeftijdssamenstelling, vooruitstrevendheid, etc. En dat is nou net waarom wij jouw profiel perfect weten te matchen bij een van onze opdrachtgevers. Dus ben je werkzaam als assistent accountant, accountant of fiscalist? Dan zit je bij ons wel goed.

Loopbaanadviseur voor nu en in de toekomst

We zijn er als loopbaanadviseur voor jou tijdens het gehele traject van begin tot eind. Dit betekent dus ook dat we jou adviseren bij salarisonderhandelingen, studiekeuzes, etc. Heb je eenmaal een baan gevonden, via ons of via andere wegen, dan blijven we graag jouw arbeidsmarkt- en loopbaanadviseur. Naast het feit dat wij branchespecialist zijn.

Als je als professional in de accountancy toe bent aan iets nieuws, dan wil je eigenlijk zeker weten dat je blij wordt van je nieuwe baan. Bij Profilink bieden we je die zekerheid, want onze focus ligt op de duurzame relatie, we vinden het belangrijk dat jij de komende drie tot vijf jaar je ei kwijt kunt. Hoe we daar voor zorgen? Neem eens vrijblijvend contact op met Mark Geerlink via tel. nr. 0622210840 of mail hem rechtstreek met jouw vragen.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Relevante recruitment artikelen:

fiscaal-personeel

Fiscaal personeel

Goed gekwalificeerd hoogopgeleid fiscaal personeel De fiscale markt is krap en daarom is het ook …

headhunter-finance

Headhunter finance

Jouw finance headhunter vindt de juiste kandidaat Zoek je een finance headhunter die de taal …

werving-en-selectie-financieel-personeel

Werving en selectie financieel personeel

De werving en selectie partner voor financieel personeel Profilink is al meer dan 15 jaar …

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.