Duale Accountancy Vacatures

Duale Accountancy Vacatures

duaal accountancy vacatures
duale accountancy vacatures

Duale Accountancy vacatures

Ben jij op zoek naar duale accountancy vacatures? Dan zit je bij Profilink Werving & Selectie op het juiste adres. Het gaat goed in accountantsland en er zijn dan ook volop vacatures als werkstudent in de accountancy.

Werkstudent, traineeship of bijbaan accountantskantoor

Je bent nog aan het studeren en wilt ervaring op doen bij een accountantskantoor, maar bent niet fulltime inzetbaar. Bij de meeste accountancy vacatures staat er in de vacaturetekst vaak duidelijk vermeld dat zij op zoek zijn naar een fulltimer. Maar er is volop vraag in de accountancy. Dus er zijn wel degelijk mogelijkheden als bijvoorbeeld werkstudent of een bijbaantje bij een accountantskantoor. Ook zie je dat er verschillende traineeships worden aangeboden bij accountantskantoren.

In de accountancy is het vaak onduidelijk of er mogelijkheden zijn om bij een accountantskantoor duaal aan de slag te gaan. Daarom adviseren wij kandidaten die hierin geïnteresseerd zijn, om met ons in gesprek te gaan. Wij weten vaak precies bij welke accountantskantoren er wel of geen duale mogelijkheden zijn. En ook wat voor duale vormen zij aanbieden.

Parttime inzetbaarheid

Voor hoeveel uur jij aan de slag gaat bij een accountantskantoor? Dat komt al snel ter sprake. Maar in de vacaturetekst staat niet altijd voor hoeveel uur de vacature is. Soms staat er wel dat je bijvoorbeeld minimaal 16 of 24 uur inzetbaar moet zijn. Maar de arbeidsmarkt is al zo krap, dus waarom zullen werkgevers geen consessies doen? Het is het proberen waard. Maar neem gerust contact met ons op om te kijken naar mogelijke duale accountancy vacatures.

Informatie over duale mogelijkheden

Veel Assistent Accountant zijn namelijk wel duaal in te vullen, in combinatie met het volgen van een studie accountancy aan nyenrode of HBO Accountancy duaal. Er zijn zowel voor HBO als WO accountancy studenten volop mogelijkheden. Heb je nu een bijbaan in de accountancy, maar heb je niet de mogelijkheid om op kosten van je werkgever door te studeren? Kom dan met ons in contact en wij helpen je verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745050 of 06-22210840.

Mark-Geerlink-Profilink

Auteur:
Mark Geerlink
t: 0622210840 
e: info@profilink.nl

 

 

Nieuws delen

Andere werkgerelateerde artikelen:

nieuwe baan in de accountancy

Nieuwe baan in de accountancy

De juiste weg naar een nieuwe baan in de accountancy? Een nieuwe baan in de …

inhuren assistent accountant

Inhuren Assistent Accountant

Inhuren Assistent Accountants Profilink is de inhuurspecialist als het gaat om het tijdelijk te werk …

interim-assistent-accountant

Interim Assistent Accountant

Interim assistent accountant vaak in 24 uur gevonden Interim Assistent Accountants voor een tijdelijke opdracht …

duale accountancy vacatures
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.