Vacatures Data Analyse

Vacatures Data Analyse

Vacatures Data Analyse

Vacatures-data-analyse
Vacatures-data-analyse
  • All
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Overijssel
  • Utrecht

Consultant Power BI Zwolle

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Power BI Twello

Bekijk deze vacature

Vacatures data analyse

Al jaren zijn we bemiddelingsspecialist in het vakgebied data analyse. Dus jij vindt je plekje wel via ons als data analist bijvoorbeeld. Maar ook een combinatie van functiegebieden zien we voorbij komen. Data analyse wordt overal toegepast. Binnen ICT en finance zijn data analyse vaak onlosmakelijk verbonden. Dus je ziet dat veel vacatures als bijvoorbeeld data analist functioneren op het snijvalk van finance en IT. Maar ook sales en marketing afdelingen zijn vakgebieden waar data analyse veel belangrijke input kan genereren. De meest voorkomende rol is die van data analist. En dit beroep zien wij de komende jaren steeds belangrijker worden. Du jouw arbeidsmarktperspectief op het gebied van data analyse is uitstekend anno 2021.

De vacaturebank voor kandidaten met interesse en ervaring in data analyse

In vele branchegroepen is data analyse hot! Je kunt er zoveel mee en procesoptimalisatie is iets waar veel bedrijven veel waarde aan hechten. We zien een enorme groei aan vacatures binnen het vakgebied data analyse en dit zal naar onze verwachting alleen maar toenemen. 

Baan als data analist in combinatie met interne opleiding

Als data analist heb je bij ons de mogelijkheid om een intern opleidingstraject aan te gaan. Je krijgt daarbij alle kneepjes van het vak aangeleerd en kunt op deze wijze werken en leren combineren. In een omgeving waar volop begeleding en dorgroeimogelijkheden zijn. Hoe geweldig is dat? Informeer snel naar de mogelijkheden. De trajecten starten vaak in september en januari. 

Doorgroeimogelijkheden en diversiteit in banen

Je kunt bij ons als startende (junior) data analist in combinatie met een data analyse opleidingstraject aan de slag. Dan ben je dus nog aan het studeren, maar werk je tegelijkertijd al. Maar ben je al een tijdje bezig in de data analyse dan kun je doorgroeien naar functies als senior data analist, consultant data analyse of zelfs manager data & analytics. 

Ingevulde data analyse vacatures

Al een hele waslijst aan data analyse vacatures zijn voorbij gekomen bij ons. En deze hebben we veelal met succes kunnen invullen. Vraag onze kandidaten gerust eens hoe zij hun bemiddeling binnen de data analyse wereld hebben ervaren. 

Contact 

Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar de best passende data analyse baan. We gaan hierbij heel zorgvuldig te werk.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak gerust contact op met Mark Geerlink, op telefoonnummer 06-22210840. 

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.