Bekijk vacatures per vakgebied

De vakgebieden waar wij ons in begeven

We zijn werving- en selectie specialist als het gaat om accountancy en fiscale vacatures. Daarin zijn we toonaangevend en groeien we nog steeds. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, een bijbaan of een werkstudentschap. We zijn van alle markten thuis. Maar ook weten we in een vogelvlucht jouw droombaan te vinden. In welk vakgebied je ook wilt werken. We vinden altijd wel leuke vacatures. 

Lees verder ..

Accountancy vacatures 

Accountancy vacatures vind je in overvloed bij ons. We mogen ons inmiddels echt wel de specialist noemen binnen dit vakgebied! Het accountancy vakgebied is een veelzijdig en breed vakgebied met tal van functies. Toch zien we de accountant en assistent accountant rollen
het meest terug in onze dienstverlening. Daar is overigens ook de meeste vraag naar in de accountancy arbeidsmarkt.   

Audit vacatures

Audit vacatures, oftewel banen in de controlepraktijk, zijn er volop. Juist daarom is het voor jou als kandidaat heel zinvol om eens vrijblijvend met een wervingsbureau om tafel te gaan. Zij kennen het kantoor, weten wat voor audit praktijk je in terecht komt. Maar ook wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Dus jouw arbeidsmarktperspectief breng je zo goed in kaart.

Fiscale vacatures

Als fiscalist of belastingadviseur aan de slag? Dan zit je bij ons wel goed. Er zijn genoeg fiscale vacatures en als jij een gedegen fiscale opleiding hebt doorlopen. Dan helpe we jou in no time aan een prachtige baan.

Vacatures Belastingadvies

In een mooie belastingadviespraktijk aan de slag? Zie jij dat wel zitten? Dan helpen we jou graag verder. Binnen de belastingadvieswereld zijn er tal van belastinggebieden waarin jij je kunt specialiseren. Maar misschien wil jij juist wel als generalist aan de slag?

Tax vacatures

Welke tax praktijk sluit het beste bij jouw profiel aan? Dat weten we binnen 5 minuten. Ga gerust met ons in gesprek. We bieden veel mooie tax opportunities aan. Maar om tot een juiste match te komen, is een gesprek heel zinvol. 

Vacatures Salarisadministratie

Als salarisadministrateur, salarisadviseur of payroll medewerker aan de slag? Boeit jouw het salarisadvies veel meer dan de salarisverwerking? Of zie jij een mooie combi juist zitten? We helpen je graag verder met deze vragen.

Administratieve vacatures

Administratieve vacatures zijn er zoveel, dat je de bomen door het bos niet ziet. We proberen graag samen met jou wat orde te scheppen. Welk type bedrijf, welk soortadministratieve job, welke taken passen het beste bij jou? Daar komen we samen achter. 

Accounting vacatures

Als accounting specialist aan de slag? Of een andere mooie baan vinden binnen het accounting vakgebied. Dat kan bij ons.

Vacatures Boekhouding

Boekhouding klinkt toch ouderwets? Maar toch zoeken veel mensen op het woord boekhouding of boekhouder. Dus zo ouderwets is het niet. Wij hebben volop banen in de boekhoudkundige sector. Kijk snel verder.

Finance vacatures

Het vakgebied finance wil jij in verder. Finance is jouw ding. Dan moet je er alleen nog achter zien te komen welke finance job het beste bij jouw ensen en ambities past. Daar willen we graag achter zien te komen. Dat kan door tussen onze finance vacatures te neuzen. Maar ook kun je vrijblijvend een gesprek aan gaan met een van onze consultants.

Financiele vacatures

Financiele vacatures genoeg. De finance markt is al jaren onderhevig aan krapte. Krapte van goede financiele professionals. Dus jij als financieel georienteerde kandidaat vindt wel een baan. 

Vacatures Data Analyse

Data Analyse is een opkomend vakgebied. We zien een steeds verdere groei ontstaan in het vacature aanbod. Vooral in de accountancy is het hot, maar ook in andere branchegroepen.