Vacatures Drenthe

Vacatures Drenthe

Relatiebeheerder Hoogeveen

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Hoogeveen

Bekijk deze vacature

Vacatures Drenthe

Ben jij al een tijdje om je heen aan het kijken naar vacatures? Zoek je een nieuwe baan, wil jij werken dicht bij jou in de buurt? Kijk dan eens bij onze vacatures in Drenthe! Met haar glooiende,  Hollandse landschappen, keien en schattige dorpen is Drenthe een rustige plek om te werken. Als je op zoek bent naar rust, mooie natuur, nuchtere collega’s, dan zit je in Drenthe goed. De hunebedden en de Nationale Parken zijn hoogtepunten in Drenthe. Maak een tochtje over de rivieren, of breng een bezoekje aan de historische steden. Drenthe is een plek waar je tot rust kunt komen.

Klinkt goed of niet soms? Bekijk dan ons vacature overzicht in de regio Drenthe.

Werken in Drenthe

Vrijwel de meeste vacatures in Drenthe die wij vacant hebben staan, bevinden zich in de stad. In Emmen, Assen en Hoogeveen hebben we eigenlijk altijd wel mogelijkheden voor accountancy en fiscale professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

We hebben fulltime vacatures, parttime vacatures, maar ook werken-leren combi’s. En of je nou een “jonkie” of “oude rot” bent, met beide komen we graag in contact. Eenmaal gesolliciteerd dan nemen we vaak al binnen 24 uur contact met jou op. En dan werk jij al snel in een nieuwe werkomgeving in Drenthe.

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.