Vacatures Controller

Vacatures Controller

Vacatures-controller
Vacatures-controller

Sorry, we konden niet vinden wat je zocht.

Vacature controller

Ben je op zoek naar een toffe controller baan? We hebben opdrachtgevers door heel Nederland die op zoek zijn naar een controller. 

Als controller heb je bij ons een helder doorgroeiperspectief en middels een POP (Persoonlijk Ontwikkelingsplan) sturen we bij waar nodig. Je vindt dus niet alleen een mooie controllersjob, je vindt dus ook een loopbaanadviseur. 

De vacaturebank voor controllers en alle relevante controlling beroepen

Jij als kandidaat staat bij ons centraal. Als jij gedegen papieren hebt en enige werkervaring op controllers gebied, dan komt die baan er wel. Of we hebben de vacature in portefeuille. Maar is dat niet zo, dan zoeken we hem zelf wel op via ons netwerk. Daar zijn we namelijk goed in. En het grote voordeel is dat jouw wensenlijstje dan direct bij de opdrachtgevers bloot ligt. Dit heeft alleen maar voordelen. Ze weten wat ze jou moeten bieden namelijk. 

Parttime en fulltime controllers gezocht

Of je nou parttime of fulltime als controller aan de slag wilt. Jouw urenwens stemmen wij eveneens af met de opdrachtgever. Dus jij komt niet voor verrassingen te staan. 

Wat bieden we jou in het algemeen als controller?

Bij de meerderheid van onze opdrachtgevers krijg je al meteen een vast contract. Maar ook zijn er vaste doorgroeimogelijkheden en wordt er een concreet plan gemaakt waar we naartoe werken. Daarin worden ook wensen meegenomen voor het volgen van eventuele opleidingen die bijdragen aan de vaktechnische ontwikkeling van jou als controller. 

Ingevulde vacatures controller 

Profilink is de werving- en selectiespecialist voor controllers. In 10 jaar tijd hebben we veel controllers aan een mooie baan geholpen. En 90 % van de controllers werken na drie jaar nog steeds bij deze werkgever. Hoe mooi is dat? We blijven kandidaten ook volgen gedurende hun loopbaan. Tenzij iemand dit niet wil natuurlijk. Het is geen must, maar wel gratis loopbaanadvies gedurende jouw carriere als controller. 

Contact 

Wil je meer weten over onze werkwijze? Hoe wij er binnen kort tijdsbestek voor zorgen dat wij de juiste controller vacature vinden voor jou? Neem dan contact op met Mark Geerlink, via tel. nr. 0622210840.

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.