Vacatures Assistent Accountant

Vacatures Assistent Accountant

Vacature-assistent-accountant
Vacature-assistent-accountant

Vacatures assistent accountant

Ben jij op zoek naar leuke assistent accountant vacature? We hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het bemiddelen van assistent accountants. Of je nou wilt werken in een volledig digitale werkomgeving met wel 10 verschillende systemen of liever bij een traditioneel kantoor waar het allemaal niet zo snel gaat. Maar ook maakt het niet uit of je nou fulltime of parttime inzetbaar bent als assistent accountant. Door heel Nederland hebben wij de meest uiteenlopende en aansprekende vacatures voor jou als assistent accountant.

Baan als assistent accountant in de samenstel- en/of controlepraktijk 

Werken in de samenstelpraktijk of de controlepraktijk. Of misschien wel als assistent accountant werkzaam zijn in een gemengde praktijk.  Dat kan bij ons bij zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties, door heel Nederland. In parttime of fulltime functies. 

Tijdelijke assistent accountant vacatures

Wil je jezelf uitlenen aan accountants- of administratiekantoren? Er is werk genoeg op dit moment, er zijn dus ook hier volop mogelijkheden. Wij hanteren vaste prijsafspraken en hebben momenteel meerdere interim assistent accountant banen beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Vast contract, scholings- en doorgroeimogelijkheden, overname studieschuld,  fulltime en parttime

Inmiddels zijn de volle meerderheid van onze opdrachtgevers overstag. Een vast contract is van deze tijd, evenals een opleidingsbudget voor medewerkers. En het doorgroeiperspectief bespreken we heel goed voor je in dienst treedt. Maar ook wordt jouw evt. studieschuld vrijwel altijd overgenomen en maakt het niet zo heel veel uit hoeveel uren jij wil werken. Los van het algemene beleid dat je wel minimaal 20 uur werkzaam moet zijn als assistent accountant. Uitzonderingen daar gelaten. 

Voor zowel de accountancy starter als de senior assistent vinden we een mooie vacature

We bekijken graag samen welk type kantoor en type cultuur het beste bij jouw wensen aansluiten. Dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar met groot succes. Namelijk meer dan 90% van de geplaatste kandidaten zitten na 3 jaar nog steeds bij dezelfde opdrachtgever. Geweldig toch? Daar doen wij het voor.  

Op weg naar de match…

Vind je het lastig om op basis van vacatureteksten te moeten oordelen of dit wat voor jou kan zijn? Dat snappen we heel goed. Want vaak vertelt het veel minder dan wanneer we jou telefonisch goed informeren over de cultuur, het type mens wat er werkt, de achtergrond van een kantoor, de werkwijze, mate van automatisering, leeftijdsopbouw, etc. Allemaal veel interessante weetjes. En dan nog moet het gevoel gewoon goed zijn. En dan bereiken we in 9 van de 10 gevallen door gewoon met elkaar in gesprek te gaan. Vraag maar eens na aan onze eerder bemiddelde kandidaten.

Mark Geerlink, Consultant Werving & Selectie, bereikbaar via tel. nr. 0622210840 of per mail.

 • All
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Assistent Accountant Den Haag

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Zevenaar

Bekijk deze vacature

Interim Assistent Accountant – heel Nederland

Bekijk deze vacature

AO/IC Specialist Heerenveen

Bekijk deze vacature

Jaarrekening specialist met fiscale affiniteit Borculo

Bekijk deze vacature

Financieel-Administratief Medewerker Borculo

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Middelharnis

Bekijk deze vacature

Teamleider Accountancy – Samenstelpraktijk Amsterdam

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Borne

Bekijk deze vacature

Senior Assistent Accountant Losser

Bekijk deze vacature

Interim Assistent Accountant Zwolle

Bekijk deze vacature

Assistent Accountant Gendringen

Bekijk deze vacature

Allround Assistent Accountant Kampen

Bekijk deze vacature

Financieel Medewerker Wierden

Bekijk deze vacature

Boekhouder Apeldoorn

Bekijk deze vacature
We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.