Bekijk vacatures per functie

Alle functies waarin wij vacatures aanbieden

Profilink is al meer dan 10 jaar accountancy en fiscaal bemiddelingsspecialist. Je treft bij ons dan ook alle functies aan die thuishoren in deze branche. Of je nou een parttime, fulltime, MBO, HBO of WO functie zoekt. Je kunt verder bij ons terecht voor vaste functies. Waarbij een vast dienstverband vaak vanzelfsprekend is. Maar ook bieden we tijdelijke / interim klussen aan. 

Lees verder ..

Vacatures Assistent Accountant

Vrijwel de meeste vacatures zien we terug in de functiegroep Assistent Accountant. We bieden assistent accountant vacatures in zowel de controle- als samenstelpraktijk aan. We hebben verder een breed palet van opdrachtgevers waar we zaken mee doen. Je hebt als assistent accountant bij ons een gigantisch groot aanbod. 

Vacatures Junior Assistent Accountant

Je bent net klaar met je Accountancy of Bedrijfseconomie studie en wilt werk zoeken in de accountancy branche. Dan begin je je carriere in een functie als Junior Asssistent Accountant. Maar het valt niet altijd mee om een passende job te vinden als starter. Ook als je een duale werkplek zoekt, liggen deze niet altijd voor het oprapen. Neem daarom vrijblijvend contact op en wij vinden vanzelf een passende vacature voor jou. 

Vacatures Parttime Assistent Accountant

Wil je parttime werken als assistent accountant? Dat kan bij ons. Wij zorgen er voor dat we jouw urenwens afstemmen op de vacature die wij voor jou zoeken. En dan zorgen we dat de opdrachtgevers dan ook op de hoogte zijn van jouw parttime dienstverband. Wel begint het zo’n beetje vanaf 24 uur, als assistent accountant. 

Vacatures Accountant

Als Accountant, of je nou AA-accountant of RA-accountant bent, heb je tal van mogelijkheden. De arbeidsmarkt voor accountants is goed. We bieden tal van accountant vacatures aan. In de audit, in de samenstelpraktijk, maar ook een combinatie van beide. En weet je nog niet of je bij een klein of groot accountantskantoor aan de slag wilt, dan hebben we de keuze voor jou. 

Vacatures Accountant Junior

Welke junior accountant vacature bij jou past is vaak sterk afhankelijk van het doorgroeiperspectief en het opleidingstraject. We zorgen er voor dat jij in een junior accountant positie terecht komt waar je de komende jaren stappen kunt maken. 

Vacatures Registeraccountant

De RA titel is het hoogst haalbare in de audit praktijk. Ben je eenmaal RA, dan zijn er tal van mogelijkheden voor jou. Ook zou je je kunnen specialiseren. Hoewel de specialistische functies niet altijd vacant staan, zijn er mogelijkheden genoeg. Informeer dan ook snel wat we voor jou in portefeuille hebben als registeraccountant. 

Vacatures Fiscalist

Het fiscale vakgebied is al jaren groeiend en wordt ook steeds belangrijker. De functie als fiscalist is niet meer een ondergeschoven functiegroep. Dus jij als fiscalist hebt ook een goed arbeidsperspectief. We zoeken fiscalisten die allround zijn. Maar ook de specialistische fiscalist vind snel een baan via ons. Parttime en fulltime kun je bij ons aan de slag als fiscalist. 

Vacatures Junior Belastingadviseur

Als Junior Belastingadviseur sta je aan de start van jouw fiscale carriere. Je weet nog niet zo goed wat je wilt. Wil je je nou specialiseren of in eerste instantie breed opgeleid worden tot fiscalist. Dit zijn vragen waar je al wel over na moet denken. 

Vacatures Belastingadviseur

Ben je al enige jaren werkzaam als belastingadviseur dan zoek je waarschijnlijk naar een volwaardige functie als belastingadviseur. Daarin hebben we tal van vacatures. Niet alleen functies binnen de aangiftepraktijk. Maar ook zeker binnen de belastingadviespraktijk. Maar heb jij internationale inspiraties, dan zijn er ook tal van mogelijkheden binnen de internationale tax praktijk. 

Vacatures aangiftemedewerker

Voel jij je prettig in een functie binnen de aangiftepraktijk? Wordt jij juist niet gelukkig van advisering, maar meer van compliance werk. Vindt jij het wel leuk om vanuit de belastingaangifte lichte adviezen te geven aan klanten. Dan is een vacature als aangiftemedewerker voor jou op het lijf geschreven. 

Vacatures AA

Als AA werk je veelal in de samenstel- en adviespraktijk. Maar in sommige gevallen ben je deels of grotendeels werkzaam in de audit praktijk. Onder de AA vacatures hebben we eigenlijk bewust de keuze gemaakt om vacatures te tonen die samen hangen met de samenstel- en adviespraktijk. Maar wil je als AA in de audit werken. Kijk dan bij onze RA vacatures. 

Vacatures RA

Als RA werk je juist in de audit praktijk. En houdt je je dus voornamelijk met audit / controle werkzaamheden bezig. In de meeste gevallen is een RA werkzaam in de audit praktijk. Maar sommige RA’s halen meer voldoening uit de samenstel- en adviespraktijk. Mocht jij dit type RA zijn, dan kun je het beste kijken bij de AA vacatures. 

Vacatures Salarisadministrateur

Salarisverwerking of salarisadvies? Of vind jij een combinatie juist geweldig? Nou, wij bieden alle soorten vacatures binnen de salarisadministratie aan. De meeste behoefte de komende jaren zien we in de salarisadvisering. Maar juist een combinatie van salarisadvies en salarisadministratie is ook veel behoefte aan. 

Vacatures Boekhouder

Zijn er nog boekhouders nodig? Jazeker hoor. Alleen is de term boekhouder niet meer zo chique. Maar er zijn nog tal van menzen die er op “googelen” als ze vacatures zoeken. Wij bieden dan ook tal van vacatures als boekhouder aan. Of je nou in de boekhouding bij een bedrijf aan de slag wilt of bij een boekhoudkantoor. Alle mogelijkheden liggen open bij ons. 

Vacatures Data Analist

Data Analist is een stoer vak blijkt wel. Binnen de accountancy zien we veel wensen bij kantoren, maar ook bij kandidaten, om daar wat mee te doen. Dus jij hebt als Data Analist een prima arbeidsmarktperspectief. 

Vacatures Auditor

Als Auditor aan de slag? Dan kunnen we jou verder helpen. Vaak zien we dat er met name binnen het bedrijfsleven auditors worden gevraagd bij de wat grotere MKB ondernemingen. We maken verder een onderscheid tussen internal en external audit. Als zowel interne als externe auditor bieden we tal van vacatures aan. 

Vacatures Assistent Controller

Als Assistent Controller ben je vaak eveneens werkzaam onder de vleugels van een Controller. Deze functie is dan ook erg vergelijkbaar met die van Junior Controller. Enigste verschil is dat de Assistent Controller positie een breder ervaringsniveau met zich mee brengt. Dit zijn ook functies waarin je niet altijd de doorgroei maakt naar Controller. Als Junior Controller is dit vaker wel het geval namelijk. 

Vacatures Controller

Als Controller aan de slag? Meestal is dit een functie waarin je bent doorgegroeid vanuit een Assistent Accountant positie. Maar ook vanuit de functie als Financieel-Administratief Medewerker, Junior Controller en Assistent Controller groei je vaak door naar Controller.