Vacatures fiscalist Amsterdam

Vacatures fiscalist Amsterdam 

Zoek je naar vacatures fiscalist in Amsterdam? Dan zit je hier uitstekend. Profilink is al cica 15 jaar bemiddelingsspecialist voor fiscalistenin de regio Amsterdam. Zij kennen niet alleen de fiscale markt in Amsterdam en omstreken, maar kennen ook het klappen van de zweep als het gaat om recruitment in de fiscale markt. Of je nou wil werken bij een internationaal belasingadvieskantoor in hartje Amsterdam of op de fiscale afdeling bij een middelgrote accountantsorganisatie, bij ons heb je keuze genoeg als fiscalist.

Fiscale vacatures voor jonge talenten en “oude rotten”

Wordt jij de ambitieuze jonge fiscalist die in vogelvlucht wil doorgroeien naar een functie als zelfstandig fiscalist? Of wil jij gewoon met plezier naar je werk gaan en juist niet meer al die overuren draaien? Elk type fiscalist vinden wij een mooie fiscale baan voor in de Amsterdamse regio. 

Uitdaging als fiscalist staat centraal

Dat jij je blijft ontwikkelen als fiscalist bij jouw werkgever dat is ook onze zorg. Wij vinden het belangrijk dat jij continue uitgedaagd wordt als fiscalist. Of het nou gaat om een complexe aangifte opstellen of een ingewikkelde fiscale structuur bedenken. De uitdaging kan voor iedere fiscalist weer anders zijn. Zo lang je maar uitdaging en plezier hebt en fiscaal werk doet wat bij je past. Als we dat samen bereiken, is ons doel behaald. 

Waarom zou je via ons je nieuwe fiscale uitdaging aan gaan?

Nou, simpel. We zitten 15 jaar in recruitment en bemiddelen dagelijks fiscalisten. Jonge fiscalisten, maar ook zeer ervaren fiscaliste. We kennen de markt in de regio Amsterdam, dus daa hoef jij je niet druk om te maken. We weten verder snel fiscalisten te doorgronden. Zodat die uitdagende baan al snel in ons vizier ligt. Waarom zou jij als fiscalist daar je voordeel niet mee doen? Kosteloos een gesprekje van pak en beet een klein uurtje kan je veel plezier en uitdaging geven als fiscalist in de komende jaren. Kleine investering toch?

Je verhaal vertellen, zodat wij jouw fiscale baan vinden?

Bel dan met onze fiscale recruiter, Mark Geerlink, via nummer 088-6066040 of stuur hem een mail naar mark.geerlink@profilink.nl.

Een greep uit onze vacatures fiscalist in Amsterdam:


Senior Fiscalist Amsterdam

vanaf 28 uur | € 5000 – 7500
15 september 2021

Bekijk deze vacature