Home » Vacatures Fiscalist

Vacatures Fiscalist

Vacatures fiscalist

Vacatures fiscalist genoeg bij ons. Maar zie jij tussen alle fiscale vacatures nog de bomen door het bos? Wij zijn inmiddels 15 jaar lang bemiddelaar voor fiscalisten en weten als geen ander wat een fiscalist zoekt. In ieder geval niet een complete wirwar van vacatures waar men doorheen moet scrollen. Om er vervolgens achter te komen dat er niets tussen zit wat echt bij jou past als fiscalist.

Wil jij wegblijven uit de frustratie dat:

  1. de vacatures fiscalist die jij tegen komt zijn vaak niet eens meer actueel
  2. veel fiscale vacatures lijken op elkaar en je komt ze bij meerdere partijen tegen
  3. je vooral uit komt bij vacatures bij grotere kantoren, want die hebben (helaas) veel meer budget om middels advertentietegoeden de vacatures op de bovenste posities in de advertentie weergaven te positioneren

Fiscale vacatures in alle soorten door heel NL 

Of je nou een loonbelastingspecialist, VPB-fiscalist, IB-fiscalist, BTW-adviseur, Tax Lawyer of Tax partner bent. We zijn van alle markten thuis, dus welke vacature fiscalist je ook zoekt, je vindt het bij ons. We bemiddelen fiscale kandidaten door heel Nederland, op fulltime en parttime basis. 

Dus welke fiscale job jij ook maar zoekt, we vinden deze wel voor jou. Ook hebben we een zeer breed scala aan opdrachtgevers waardoor je een ruime keuze hebt als fiscale kandidaat. Je kunt niet alleen aan de slag bij een klein belastingadvieskantoor in de dorpse gebieden, maar ook aan de zuidas in Amsterdam bij het gerenommeerde tax kantoor met een internationale portefeuille. 

Wil je de vacatures bekijken, ga dan naar de vacaturepagina en selecteer de provincie waarin jij een fiscale baan zoekt.

Functie-inhoud bepaal je zelf

Hoe ziet jouw functie als fiscalist er precies uit? Wij gaan van tevoren een uitgebreid gesprek aan met jou en bepalen aan de hand van jouw wensen of er mogelijkheden zijn binnen het fiscale team van een van onze klanten.

Jouw ontwikkeling en ambitie, maar ook jouw financiële wensen staan hierbij centraal. Wil je in een grote organisatie werken? Of juist onderdeel zijn van een team waar weinig hiërarchie is? We bespreken het allemaal.

Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan en maakt vrijblijvend kennis met bedrijven waarvan jij weet dat de vacature als fiscalist aan jouw wensen voldoet.

Werken en leren tegelijk als fiscalist

Ben je nou werkzaam in een functie als fiscalist waarin je je niet verder dor kunt ontwikkelen. Of betaalt jouw werkgever de fiscale opleiding niet die jij nog graag wilt doen? Dan zijn er via Profilink diverse mogelijkheden om naast je werk ook een fiscale opleiding te volgen op kosten van jouw werkgever. Wij kunnen je precies aangeven welke werkgevers voor jou interessant zijn.

Doorgroeimogelijkheden en arbeidsmarktperspectief

De doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend in de fiscale branche. Dat je je continue kunt blijven ontwikkelen als fiscalist is voor ons net zo belangrijk als voor jezelf. We vinden het belangrijk de je de komende drie tot vijf jaar voldoende doorgroeipotentie hebt binnen het bedrijf waar jij komt te werken. We zorgen er voor dat jouw doorgroeitraject ook concreet gemaakt zal worden en blijven hierin een vinger aan de pols houden met jouw werkgever.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden als fiscalist zijn over het algemeen uitstekend. Als fiscalist heb je een uitstekend loon en de arbeidsvoorwaarden zijn vaak ook goed. Bij een grotere organisatie zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden vaak iets beter. Maar bij kleinere kantoren kan er daarentegen compensatie plaats vinden in het primaire salaris. Uiteindelijk gaat het jou als fiscalist er toch om wat je netto over houdt in de maand?

Wil je nou graag weten wat een marktconform salaris is, bekijk dan het artikel “salaris fiscalist“.

Ingevulde vacatures fiscalist

Profilink beschikt dus over uitdagende vacatures als belastingadviseur / fiscalist door heel Nederland. We houden ons al meer dan 10 jaar bezig met het matchen van fiscale kandidaten bij fiscale opdrachtgevers. We maken het verschil om onze belastingadviseurs centraal te stellen. En we gaan ook gewoon op zoek voor jou als belastingadviseur als we even niet de juiste vacature in bestand hebben. Dus jij vindt via ons altijd wel een mooie fiscale baan!

Bel ons gerust eens, de koffie staat klaar

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jou als belastingadviseur / fiscalist? Aan de hand van een persoonlijk gesprek zoeken wij gerichter naar vacatures fiscalist die volledig aansluiten op jouw profiel. Je kunt contact opnemen met ons, via telefoonnummer 0546-745060 / 0622210840, vraag naar Mark Geerlink.