Home » Vacatures Assistent Accountant

Vacatures Assistent Accountant

Vacatures assistent accountant

Je typt in google de term “vacatures assistent accountant” in. Dan kom je vacatures tegen via tussenpersonen en accountantskantoren zelf, maar vaak ook vacatures die sprekend op elkaar lijken. Wordt het daardoor eenvoudiger in je zoektocht naar die passende vacature assistent accountant? Nee, meestal niet.

Wil jij graag wegblijven uit de frustratie dat:

  1. de vacatures assistent accountant die jij tegen komt niet eens meer actueel zijn
  2. veel assistent accountant vacatures op elkaar lijken en het maar de vraag is of je sollicitatie goed terecht komt
  3. je niet het gevoel hebt dat je kunt vinden wat je zoekt

Het aanbod van assistent accountant vacatures bij Profilink is altijd actueel, zwerft niet overal rond op internet en is ruimer dan welk jobboard dan ook. Profilink bemiddelt namelijk al 15 jaar lang iedere dag assistent accountants door heel Nederland.

Functie-inhoud bepaal je zelf

Het samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van fiscale aangiftes zijn de belangrijkste werkzaamheden in jouw functie. Wat staat er verder in een vacaturetekst? Dat valt in de praktijk dus heel erg tegen. Wat is de relatie tussen jou en je klanten, maar ook tussen jou en je collega’s. Werk je intensief samen met klanten en collega’s, doe je dat op locatie of op kantoor? Krijg je ruimte te groeien in taken en verantwoordelijkheden en op welke termijn groei jij door naar jouw beoogde functie in de toekomst? Met welke systemen en software werk je?

Dit zijn allemaal vragen waar je vaak niet eens een (compleet) antwoord op krijgt en ze staan vaak ook niet vermeld in de vacaturetekst. Maar hoe makkelijk is het als je je wensen kenbaar kunt maken in een gesprek met jouw accountancy recruiter? Om er vervolgens achter te komen in een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever dat al jouw wensen eigenlijk aansluiten bij dat kantoor.

Het komt er dan in feite op neer dat je je eigen draai geeft aan jouw nieuwe functie-invulling. De draai die jij graag wil geven. Doordat jouw ideale plaatje vooraf helder is gekregen kan jouw werkgever hier ook echt rekening mee houden. Anders dan wanneer je reageert op een vacature en na een gesprek over koetjes en kalfjes ook al een aanbieding hebt gekregen om ergens te werken? Op basis van het gevoel in een gesprek gaan mensen vaak vol enthousiasme het nieuwe avontuur aan. Maar wat blijkt, in de praktijk loopt men al snel tegen zaken aan waar men vooraf geen rekening mee had gehouden.

Mensen, wees verstandig, ga gewoon eens met een gespecialiseerd accountancy recruitmentbureau om tafel.

Werken en leren tegelijk als assistent accountant

Wil jij als assistent accountant werken en leren tegelijk? Zoek jij een duale assistent accountant vacature? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden, maar is afstemming van wensen en behoeften van wezenlijk belang. Wij weten precies welke mogelijkheden er zjn op het gebied van duale studies, oovername van studiebegleiding en -schulden. Maar ook weten we of er de juist begeleiding en doorgroei is voor jou als assistent accountant. Zaken waar niet altijd goed genoeg bij stil wordt gestaan.

Doorgroeimogelijkheden en arbeidsmarktperspectief

De doorgroeimogelijkheden zijn vooraf duidelijk. In het gesprek met de accountancy recruiter wordt er ingezoomd op de langere termijn. Waar jij jezelf over drie of vijf jaar ziet is voor ons van wezenlijk belang. Wij stemmen jouw toekomstige werkgever hier min of meer ook op af. Dat jouw arbeidsmarktperspectief goed is als assistent accountant dat is een gegeven. Er zijn namelijk enorm veel assistent accountant vacatures. Maar dat wij de vacature vinden waar jij de komende drie tot vijf jaar je in kan blijven ontwikkelen, dat is de volgende uitdaging. En die uitdaging kun je het beste met een branchespecialist aan gaan.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Dat je minimaal een marktconform salaris krijgt, maar meestal wel een bovenconform salaris, is natuurlijk mooi meegenomen. We willen niet dat jij onder betaald wordt, maar ook niet dat je flink over betaald wordt. Waarom niet? In mindere tijden sta jij sneller op straat dan je denkt. Maar ook moeten verwachtingen realistisch blijven. Als jij echt zo goed bent als je zegt, dan kom je er vanzelf is onze gedachte.

Wij weten als geen ander welk salaris bij welke assistent accountant hoort. We hebben daarvoor namelijk teveel (niet dat wij dat erg vinden) assistent accountants kunnen bemiddelen. En hoe jouw arbeidsvoorwaarden er ook uit zien, wij zorgen er voor dat het totaalplaatje kloppend is. Vind jij dit soort gesprekken in een eindgesprek lastig? Dan maken wij het gemakkelijk voor je. We geven je de tips die jij nodig bent.

Wil je nou toch graag weten wat een marktconform salaris is in jouw rol als assistent accountant, bekijk dan het artikel “salaris assistent accountant“.

Ingevulde vacatures assistent accountant

Heb je even? Als we het hebben over alle doorlopen werving en selectie opdrachten in de functie van assistent accountant. Dan zijn we morgen nog niet uitgepraat. We bemiddelen bijna dagelijks assistent accountants. En we koppelen assistent accountants niet aan vacatures, maar aan bedrijven. Jouw kandidatuur heeft veel raakvlakken met veel vacatures. Maar juw profiel matchen wij maar aan een of enkele opdrachtgevers, waar juw toekomstige werkgever in veel gevallen wel tussen zit.

Bel ons gerust eens, de koffie staat klaar

Heb je alle assistent accountant vacatures bekeken en ben je er nog niet uit? Wil j misschien toch liever een vrijblijvend gesprek om alle informatie achter de vacatureteks zelf los te weken? En misschien wel gewoon een gesprek of enkele gesprekjes aan te gaan bij opdrachtgevers die heel nauwkeurig zijn dorgeselecteerd? Je kunt dan het beste contact opnemen met onze accountancy recruiter, via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink. 

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.