Home » Vacatures Assistent Accountant Utrecht

Vacatures Assistent Accountant Utrecht

Vacatures assistent accountant Utrecht

Woon je in de provincie Utrecht of ben je van plan je te gaan settelen in deze regio? Dan zijn er volop vacatures assistent accountant te vinden. In plaatsen als Utrecht, Woerden, Houten, Zeist, Driebergen, Maarn, Doorn, Veenendaal, Soest, Baarn, Amersfoort en Den Dolder bijvoorbeeld.

Assistent accountant banen in voltijd en deeltijd, maar ook vacatures binnen de samenstelpraktijk, controlepraktijk of een gemengde praktijk vind je in de regio Utrecht genoeg.

Waar ga je als assistent accountant aan de slag?

In de regio Utrecht kun je zo’n beetje overal aan de slag als assistent accountant. Of je nou junior of senior assistent bent. Of je nou een heel klein, een middelgroot of een zo groot mogelijk accountants- of administratiekantoor zoekt. Je vindt de nieuwe uitdaging bij het bedrijf waar jij achter staat. Je maakt namelijk eerst kennis met potentiele werkgevers om er vervolgens achter te komen wat het beste bij je past.

Wat we jou als assistent accountant bieden

Gedurende jouw gehele loopbaan heb je ons aan je zijde als je dat prettig vindt. Loopbaan, opleidings- of carriereadvies wanneer je maar wilt. Je kunt ons altijd bellen als er wat speelt. We gaan er voor dat jij een duurzame relatie aan gaat met een opdrachtgever. Daarom vinden we het vooral belangrijk dat we jou als assistent accountant een baan bieden waar je mee vooruit kunt. Waar je als persoon uitstekend in de organisatie past. Waar je gewaardeerd wordt als accountancy professional. Maar ook waar je jezelf kunt zijn.

En wat bieden we concreet?

  • een vast contract
  • uitstekend salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • eventuele overname studieschuld
  • opleidingsmogelijkheden
  • doorgroei zoals jij dat wilt
  • leaseauto (wanneer je veel klantcontact hebt)
  • bovenal leuke accountancy collega’s

Hoe we jouw baan vinden?

In de weg dat we jou bemiddelen begint het altijd bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn er niet om jou heel snel van A naar B te brengen, maar zijn gefocust op een duurzame relatie. Als we jou minimaal een jaar of 4 a 5 zien werken bij een potentiele werkgever is dat voor ons een teken dat er wel eens een perfekte match zou kunnen ontstaan. De assistent accountant baan die je niet overal online ziet, maar die wij juist wel in ons netwerk tegen komen. We werken namelijk al circa 15 jaar samen met zowel kleine, middelgrote als grote accountantskantoren door de hele regio Utrecht.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Sta jij er als assistent accountant voor open een kop koffie te drinken ergens in de regio Utrecht? Want dat is waar jij wellicht een nieuwe uitdaging zult vinden. Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.