Home » Vacatures Assistent Accountant Overijssel

Vacatures Assistent Accountant Overijssel

Vacatures assistent accountant Overijssel

Profilink heeft een gigantisch aanbod van assistent accountant vacatures in Overijssel. Zij bemiddelt al circa 15 jaar assistent accountants. Of je nou parttime, duaal, zelfstandig of startend assistent accountant bent. Of je nou MBO of HBO geschoold bent. Voor iedereen vinden wij de juiste vacature op assistent accountant niveau. Vanaf 24 uur zijn er al diverse mogelijkheden.

Woon je in de regio Twente, in plaatsen als Almelo, Hengelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Denekamp of Oldenzaal bijvoorbeeld. Of woon je in de Sallandse streek in plaatsen als Raalte, Nijverdal, Holten of Rijssen. Maar ook in de plaatsen Zwolle, Nijverdal, Bathmen, Deventer, Goor, Delden, Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart bijvoorbeeld zijn tal van mogelijkheden.

Waar ga je als assistent accountant aan de slag?

In zowel de samenstelpraktijk als audit praktijk kun je als assistent accountant een nieuwe uitdaging vinden via ons. En je kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan bij een kleiner administratie- of belastingadvieskantoor, maar ook de grote accountantsorganisaties werken wij mee samen. Het is maar net wat het beste bij jou als persoon past. Maar daar komen we snel achter in een vrijblijvend gesprek.

Wat we jou als assistent accountant bieden?

Als assistent accountant bieden we jou uitstekende begeleiding bij het vinden van die uitdaging waar jij naar op zoek bent. We proberen je er van bewust te laten zijn wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw profiel en dan kun jij er zelf voor kiezen of je een stap maakt of dat het wellicht toch beter is om te blijven zitten bij je huidige werkgever.

Wel kunnen wij al snel een inschatting maken welk type rol en wel type werkgever bij jou zou passen. En vanuit een kennismakingsgesprek kom jij er dan vanzelf achter of het gevoel goed is of niet.

Je gaat er in salaris in ieder geval niet op achteruit, anders adviseren we je niet om een stap te maken. Verder zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed, krijg je meteen een vast contract, zijn de werktijden flexibel in te delen. Maar kan er ook vanuit huis gewerkt worden. Naast dat we het belangrijk vinden dat de werkzaamheden die je gaat doen ook echt op jouw wensen zijn afgestemd.

Hoe we jouw baan vinden?

We proberen eerst in kaar te brengen of er iets is wat het voor jou interessant maakt om een nieuwe stap te overwegen. Als dat gevoel er van beide kanten is, zorgen we er voor dat jij met enkele opdrachtgevers van ons gaat kennismaken. Dat is vaak al snel geregeld. Je hoort vaak binnen een week al van ons waar je op gesprek kunt komen. En uiteraard wordt er eerst met jou allerlei informatie over de opdrachtgevers uitgewisseld. Meestal ben je na twee gesprekken wel zo ver dat je voor jezelf de knoop kunt doorhakken of je op een eventuele aanbieding in gaat.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Geen zin alle vacatures langs te gaan, maar vanuit een gesprek met een branchespecialist te horen krijgen wat echt bij je past? En gratis tips en adviezen meenemen in je gesprek zodat je meteen 1-0 voor staat? Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.