Home » Vacatures Assistent Accountant Gelderland

Vacatures Assistent Accountant Gelderland

Vacatures assistent accountant Gelderland

Woon je in Gelderland en ben je op zoek naar assistent accountant vacatures? In plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Twello, Vaassen, Epe, Heerde, Nunspeet, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Barneveld, Ede, Wageningen en Arnhem zijn er voor jou als assistent accountant genoeg mogelijkheden om een leuke baan te vinden.

Waar ga je als assistent accountant aan de slag?

De een voelt zich prettiger bij een kleiner, lokaal accountants- of administratiekantoor terwijl de ander voor een groter kantoor kiest. Je komt via Profilink in contact met het type kantoor waar jij het beste bij past. Dit geldt zowel voor de regio als het type kantoor en de cultuur die aansluit bij jouw wensen. Je kunt eveneens kiezen tussen diverse disciplines. Wil je een brede functie of meer een specialistische functie? Kies je voor de samenstelpraktijk, de audit praktijk of juist een gemengde praktijk? Al dat soort wensen worden afgestemd in een orienterend gesprek.

Wat we jou als assistent accountant bieden

Eigenlijk teveel om op te noemen. Allereerst krijg je als assistent accountant vaak meteen een vast contract. Daar doen onze klanten niet moeilijk over. Verder vinden zij het belangrijk dat haar medewerkers een goed salaris ontvangen, maar ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben. Naast flexibiliteit en vrijheid in je werk zijn er ook volop doorgroei, ontwikkel- en studiemogelijkheden.

Tenslotte heb je fijne collega’s, wordt je uitstekend ingewerkt en is er altijd back-up aanwezig. Je krijgt de ruimte je op je eigen manier te ontwikkelen. Zie jij dit wel zitten?

Hoe we jouw baan vinden?

Daar draag jij aan bij. Maar niet door actief te solliciteren op vacatures assistent accountant. Door met ons in gesprek te gaan komen wij er achter wie je bent, wat je leuk vindt en wat je belangrijk vindt. En dan weten wij vaak al snel welke type opdrachtgevers passen bij jouw profiel. Dus al het voorwerk is gedaan zodat jij aan tafel zit met kantoren waar je als persoon echt past.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Voel jij er wel wat voor om een kennismakingsgesprek te plannen met onze ervaren branche- en loopbaanspecialist? Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.