Home » Vacatures Assistent Accountant Friesland

Vacatures Assistent Accountant Friesland

Vacatures assistent accountant Friesland

Ben jij als assistent accountant op zoek naar een vacature in de provincie Friesland? Dan ben je bij profilink aan het juiste adres. Je vindt bij ons vacatures als beginnend en als ervaren assistent accountant, parttime, fulltime, maar ook duaal. We zijn de accountancy bemiddelingsspecialist in Nederland. Of je nou vacatures als assistent accountant zoekt in Lemmer, Harlingen, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Wolvega, Franeker, Makkum, Joure of een dorp als Grou. Je kunt als assistent accountant bij ons bijna overal terecht in de Friese regio.

Waar ga je als assistent accountant aan de slag?

De ene assistent accountant kiest er voor om bij een lokaal administratiekantoor in een dorpse regio te gaan werken. De ander kiest juist weer voor een landelijke accountantsorganisatie te werken met klanten door de hele wereld. Maar wat past bij jou als assistent accountant? Waar word jij gelukkig van? De cultuur, de mensen, de werkzaamheden. Er zijn tal van zaken die wij perfect afstemmen op jouw behoefte en er voor zorgen dat je die baan vindt die jou op langere termijn ook hetgeen brengt wat jij als accountancy professional zoekt.

Wat we jou als assistent accountant bieden

Ten eerste vinden wij het belangrijk dat we jou goed begeleiden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit betekent concreet dat we zorgen voor een zo goed mogelijke voorbereiding op de gesprekken die jij voert met verschillende organisaties. Daarbij heb je al veel achtergrondinformatie waardoor je alleen nog maar hoeft te letten op de soft skills. Daardoor wordt het maken van de juiste keuze gemakkelijker.

Dat je jouw ambities kwijt kunt, dat je als accountancy professionl past binnen de afdeling en de organisatie waar je komt te werken en dat je werk mag doen wat bij je past. Dat zijn allemaal stuk vor stuk zaken die we op voorhand goed checken. De match is dus al voor een gesprek aanwezig. Anders beginnen we er niet eens aan.


Eenmaal een aanbieding op zak kunnen we je meegeven dat je een vast contract krijgt, een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook studiebudget, begeleiding, doorgroeipotentie en flexibele werktijden zijn vaak aan de orde.

Hoe we jouw baan vinden?

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor jou als assistent accountant begint het altijd bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn er niet om jou heel snel van A naar B te brengen, maar zijn gefocust op een zorgvuldige screening. Om vervolgens tot een duurzame relatie te komen tussen jou en je potentiele werkgever. Door onze jarenlange ervaring in accountancy recruitment durven wij wel te stellen dat het ons lukt om het juiste kantoor voor jou te vinden.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

SBel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.