Home » Vacatures Assistent Accountant Flevoland

Vacatures Assistent Accountant Flevoland

Vacatures assistent accountant Flevoland

Ben je woonachtig in Flevoland of wil je verhuizen naar de regio Flevoland en ben je op zoek naar vacatures assistent accountant Flevoland? Kijk dan zeker verder op deze pagina. Profilink heeft een ruim aanbod van assistent accountant vacatures in bijvoorbeeld Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Urk en Zeewolde.

Je kunt bij ons terecht in functies als junior assistent accountant, duaal assistent accountant, gevorderd assistent accountant en senior assistent accountant. Ook als je parttime beschikbaar bent zijn er zelfs voldoende mogelijkheden in de accountancy.

Waar ga je als assistent accountant aan de slag?

De regio Flevoland kent geen enorme dichtheid van accountants- en administratiekantoren, maar in de steden zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor jou als assistent accountant. In de kleinere dorpse gemeenten is het wel goed zoeken naar vacatures, maar ook door komen op zijn tijd mogelijkheden voorbij. Maar dan is het wel noodzakelijk om je vrijblijvend in te schrijven bij ons om niet jouw droombaan te missen. Daar wanneer die vacature in jouw woonplaats voorbij komt, wil je dat natuurlijk niet missen. Je kunt overigens kiezen uit een aanbod van allerlei type accountantskantoren, lokaal, regionaal en landelijk, je bepaalt samen met onze accountancy recruiter wat het beste bij je past.

Wat we jou als assistent accountant bieden

Allereerst ben je er van verzekerd dat je een nieuwe uitaging vindt die ook echt bij je past, waar je jaren mee verder kunt. We streven er naar dat de duurzame match centraal staat. Kunnen jouw wensen, ambities en kennis volledig worden benut, voor nu en in de toekomst. Dat is iets waar wij volledig op gefocust zijn. Het type organisatie moet perfect passen, net als de werkzaamheden.

Daarnaast zijn er tal van zaken die het misschien voor jou nog aantrekkelijker maken, namelijk:

  • een vast contract
  • uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden (ook op langere termijn)
  • eventuele overname studieschuld, begeleiding en regelingen
  • opleidingsbudget
  • werkzaamheden naar eigen invulling (voor groot deel)
  • leaseauto (bijeen grotendeels externe rol)
  • leuke accountancy collega’s waarbij de cultuur past bij jou als persoon

Hoe we jouw baan vinden?

Al circa 15 jaar vinden we als branche- en recruitment specialist onze weg door heel Nederland als het gaat om accountancy opdrachtgevers. Inmiddels is een enorm netwerk opgebouwd van kantoren waar jij mogelijk als assistent accountant zou kunnen passen. Hoe we de opdrachtgever vinden die het beste bij jouw profiel past? Door met jou als assistent accountant in gesprek te gaan en te doorgronden hoe jij je vak als assistent accountant ziet en hoe jij als persoon bent. Dan komt die match er vanzelf.

Vrijblijvend gesprek met onze accountancy recruiter?

Sta jij er als assistent accountant voor open een kop koffie te drinken (ook in Flevoland op locatie is mogelijk)? Bel onze accountancy recruiter dan via tel. nr. 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink.