Home » Vacatures Accountant

Vacatures accountant

Vacatures accountant

Eenmaal “vacatures accountant” ingetypt in google vind je een enorme wirwar van accountant vacatures. Maar vind jij tussen al deze vacatures nog de bomen door het bos? Wij zijn inmiddels 15 jaar lang bemiddelaar voor accountants en weten als geen ander wat een accountant precies zoekt. Als accountant ben je vaak voorzichtig, ga je voor zekerheid en zorgvuldigheid. Maar door de wirwar waar je mee overspoeld word op het internet is het moeilijk om orde te scheppen. Jij weet zelf wel waar je als accountant naartoe wil, wat je wensen zijn en welke zaken je wel en niet liggen. Waarom zou je nog verder zoeken als je een branchespecialist / recruitment specialist in de accountancy aan de hand kunt nemen?

Wil jij wegblijven uit de frustratie dat:

  1. de vacatures accountant die jij tegen komt niet eens meer actueel zijn
  2. veel accountant vacatures op elkaar lijken en maar heel summier een beeld geven van de werkelijkheid
  3. je niet het gevoel hebt dat je kunt vinden wat je zoekt

Dan kun je het beste een vrijblijvend gesprek inplannen met de accountancy recruiter die echt verstand van zaken heeft. Zie onderaan de pagina zijn contactgegevens.

Accountant vacatures in alle soorten door heel NL 

Of je nou een accountant AA of accountant RA bent. Werkzam bent in de audit praktijk of de samentelpraktijk. Breed georienteerd of meer specialist. Adviseur of juist meer de vaktechnisch onderlegde accountant. Word je gelukkig van operationeel werk rondom jaarrekeningdossiers of klantenwerk? Word je blij van een leidinggevende functie of wil je juist een losgekoppelde, vrije rol binnen de organisatie als accountant?

Wat ons betreft allemaal vragen waar het internet geen antwoord op heeft voor jou. Je kunt zoveel accountant vacatures zoeken als je wil, maar deze antwoorden vind je enkel en alleen bij een gespecialiseerd recruitmentbureau die ook echt dagelijks gesprekken voert met accountants.

Zij hebben voor jou een onbeperkt netwerk van kantoren, dus ook vacatures in allerlei soorten en maten. Maar vaker nog worden nieuwe rollen gecreerd waar jij van tevoren nog geen weet van hebt. Puur gebaseerd op jouw wensenlijstje. Waarom zou je je voordeel er niet mee doen. Maak eens vrijblijvend kennis met onze accountancy recruiter.

Wil je toch graag de accountant vacatures bekijken, ga dan naar de vacaturepagina en selecteer de provincie waarin jij een baan zoekt.

Functie-inhoud bepaal je zelf

Hoe ziet jouw functie als accountant er uit? Wij gaan van tevoren een uitgebreid gesprek aan met jou en bepalen aan de hand van jouw wensen welke opdrachtgevers interessant zouden kunnen zijn. En dan moet het al gek zijn als we jou niet op korte termijn aan tafel krijgen met een van deze opdrachtgevers.

Jouw ontwikkeling en ambitie, maar ook jouw financiële wensen staan hierbij centraal. Wil je in een grote organisatie werken? Of juist onderdeel zijn van een team waar weinig hiërarchie is? We bespreken het allemaal.

Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan en maakt vrijblijvend kennis met kantoren waarvan jij ook echt 100% zeker weet dat deze accountant vacature aan jouw verwachtingen voldoet.

Werken en leren tegelijk als accountant

Ben je nou werkzaam als accountant of ben je nog voornemens om een AA of RA opleiding naast je werk te starten. Dan zijn er tal van werkgevers die jou stimuleren in dit traject waarbij de werkgever dan ook de studi volledig bekostigd. Zoek jij ten tijde van je AA of RA studie een nieuwe werkgever, dan zijn er ook mogelijkheden om de opleiding te volgen bij jouw nieuwe werkgever. In de meeste gevallen wordt de studieschuld overgenomen, net als evt. begeleiding bij stages.

Doorgroeimogelijkheden en arbeidsmarktperspectief

De doorgroeimogelijkheden zijn uitstekend in de accountancybranche. Dat je je continue kunt blijven ontwikkelen als accountant is voor ons net zo belangrijk als voor jezelf. We vinden het belangrijk dat je je op jouw manier kunt blijven ontwikkelen. Het arbeidsmarktperspectief is uitstekend als je accountant AA of RA bent. Er zijn dan volop mogelijkheden als het gaat om accountant vacatures. Maar ook zijn er nog voldoende doorgroeimogelijkheden naar een rol als manager, senior manager, teamleider, kantoorleider of zelfs partner.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden als accountant zijn over het algemeen uitstekend. Als accountant verdien je al snel circa € 4.500 tot 5.000 bruto per maand. Maar dit loopt nog verder op, naarmate jouw ervaring toeneemt. Bij de grotere accountantsorganisaties zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden vaak wel wat beter. Maar bij kleinere accountantskantoren wordt het primaire salaris soms omhoog gebrutteerd door een minder aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Maar onderaan de streep is het verschil dan vaak nihil. Er zijn echter tal van andere zaken die net zo belangrijk zijn als het salaris, voor sommige accountants misschien wel belangrijker. Denk aan de werksfeer, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, functie-invulling, vrijheid, flexibiliteit, etc.

Wil je nou toch graag weten wat een marktconform salaris is in jouw rol als accountant, bekijk dan het artikel “salaris accountant“.

Ingevulde vacatures accountant

Profilink is al ruim 15 jaar bezig met het verbinden van kandidaat-accountants met potentiele werkgevers. We maken het verschil in het centraal stellen van jou als kandidaat. Vanuit die positie wordt jouw profiel niet gekoppeld aan een vacature, maar aan een bedrijf. Een bedrijf waarvan wij zeker weten dat jij als persoon in het bedrijf past. Dit is wat ons betreft het belangrijkste doel.

Bel ons gerust eens, de koffie staat klaar

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jou als accountant? Aan de hand van een persoonlijk gesprek zoeken wij gerichter naar vacatures accountant die volledig aansluiten op jouw profiel. Je kunt contact opnemen met ons, via telefoonnummer 088-6066040, vraag naar Mark Geerlink. 

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.