Vacatures Registeraccountant

Vacatures Registeraccountant

Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan vacatures registeraccountant van Profilink Werving & Selectiebureau.

Vacature aanbod Registeraccountant bereikt hoogtepunt

De pagina “Vacatures Registeraccountant” is bedoeld voor “werkzoekende” registeraccountants / controleleiders. Zij die hun RA opleiding hebben afgerond of in de eindfase zitten. Als (aankomend) registeraccountant tref je hier veel vacatures aan in heel Nederland. Zowel bij kleine, middelgrote als grotere accountantsorganisaties hebben wij een ruim vacature aanbod.

We komen graag met jou in contact als jij vergevorderd of klaar bent met je studie tot registeraccountant. Je kunt natuurlijk solliciteren op een van de openstaande vacatures. Maar zinvoller is het vaak om eerst een oriënterend gesprek met ons aan te gaan. Dan ga je goed voorbereid de gesprekken in en weet je exact wat van weerskanten de verwachtingen zijn. En nog beter, we gaan gericht op zoek naar de juiste match.

Profielschets van een Registeraccountant

Als Registeraccountant houdt je je bezig met de coördinatie van diverse controle opdrachten en het leidinggeven aan controleteams. Je werkt over het algemeen voor grotere bedrijven die controleplichtig zijn, waarbij wettelijke, vrijwillige en interim controles worden uitgevoerd. Je bent hierin als Registeraccountant eindverantwoordelijk en hebt een belangrijke rol in de eindverantwoording. Op adviserend niveau ben je allround aanspreekpunt en weet jij de directie en het management te overtuigen. Een Registeraccountant wordt in vele gevallen ook wel extern accountant genoemd, waarbij de tekeningsbevoegdheid een belangrijke rol speelt. Dit laatste kan alleen het geval zijn indien de RA opleiding is voltooid en inschrijving in het register heeft plaatsgevonden.

Waar ga je als Registeraccountant aan de slag?

Profilink ondersteunt diverse registeraccountants in een eventuele stap naar een nieuwe functie. Wij hebben vacatures bij diverse opdrachtgevers waaronder de big4 accountantsorganisaties, (middel-) grote accountantsorganisaties, en kleinere (zelfstandig opererende) accountantskantoren. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers wordt voor jou de keuze ruimer, ofwel een gerichtere zoektocht naar jouw droombaan! Wij kunnen je hierin optimaal ondersteunen met onze jarenlange ervaring in de werving en selectie van audit professionals. Eventueel is een stap naar het ondernemerschap ook iets waar we graag met jou over zouden praten. We kunnen je hierin optimaal ondersteunen aan de hand van diverse projectmatige audit opdrachten.

Solliciteren als Registeraccountant?

Maak een afspraak via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840 of mail vrijblijvend via info@profilink.nl en wij nemen contact met jou op. Ook kun je je eventueel inschrijven via onze website. Dan blijf je meteen op de hoogte van alle vacatures die voldoen aan jouw wensen. Vanzelfsprekend ondersteunen we jou gedurende jouw sollicitatieprocedure.