Vacature Parttime Assistent Accountant

Vacature Parttime Assistent Accountant

Ben jij op zoek naar een Vacature Parttime Assistent Accountant? Profilink heeft een groot aanbod van parttime vacatures in de functiegroep Parttime Assistent Accountant. Kijk snel tussen ons vacature aanbod om te zien of er een mooie functie tussen staat voor jou.

Ruim aanbod Parttime Assistent Accountant vacatures!

Voor Assistent Accountants zijn er volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Maar hoe zit dat met het vacature aanbod voor parttime Assistent Accountants? Het is niet altijd te zien op websites van accountantskantoren of de vacature ook parttime in te vullen is. Gelukkig informeren we altijd bij onze opdrachtgevers naar de mogelijkheden om parttime te werken. Indien dit het geval is, staat dat meestal ook in de vacaturetekst. Wel heb je als parttime assistent accountant wat meer mogelijkheden bij de kleinere accountants- en administratiekantoren.

Profielschets van een Parttime Assistent Accountant

De parttime Assistent Accountant heeft uiteraard hetzelfde profiel als de Assistent Accountant. Wel zien we een klein verschil in verdeling van werkzaamheden. Aangezien je als parttime Assistent Accountant niet elke dag beschikbaar bent voor klanten, is je adviesrol wat beperkter. Sommige kantoren geven dan ook een wat andere functie invulling aan een parttime assistent accountant. Ook wordt de klantenportefeuille en omvang van opdrachten beter afgestemd op je beschikbare uren per week.

Waar ga je als Parttime Assistent Accountant aan de slag?

Als parttime Assistent Accountant kom je veelal te werken bij een administratie- of accountantskantoor. Over het algemeen staan kleinere administratie- en accountantskantoren meer open voor een parttime dienstverband. Wij hebben een behoorlijke diversiteit aan opdrachtgevers waar we voor jou als parttime Assistent Accountant mogelijkheden zien.

Solliciteren als Parttime Assistent Accountant?

Neem een kijkje tussen onze parttime vacatures hierboven in het vacature-overzicht en solliciteer via de button. Wil je vooraf wat meer informatie over bijv. het aantal uren, arbeidsvoorwaarden, omvang team, etc.? Neem dan contact op via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840. We gaan graag vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.