Vacatures Fiscalist

Vacatures Fiscalist

Bekijk ons complete aanbod aan vacatures voor de functie van fiscalist.

Als fiscalist moet je je kunnen onderscheiden op adviserend terrein!

Binnen de meeste accountantsorganisaties is het zo dat de accountant eindverantwoordelijk is. De fiscalist komt vaak pas in beeld wanneer de accountant hier een beroep op doet, vanwege de tekortkoming aan kennis op fiscaal vlak. Maar waar heeft de klant behoefte aan? Een sparringpartner die gevraagd en ongevraagd advies geeft. Waarom zou een fiscalist niet die eindverantwoordelijke rol op zich kunnen nemen? Dat is een vraagstelling waar de meningen nogal over verdeeld zijn.

Een goede fiscalist onderscheid zich in adviserende zin. Vaktechnisch moet je als fiscalist goed onderlegd zijn, maar daar red je het niet mee. Pro-actief adviseren en signaleren van fiscale vraagstukken is tevens niet voor iedereen weggelegd. Ben je verder klantgericht en weet je klanten aan je te binden? Dan kun je je al snel onderscheiden als fiscalist. Het klinkt eenvoudig, maar goede fiscalisten blijven schaars.

Wat is jouw positie als fiscalist op de arbeidsmarkt? Dit hangt in grote mate samen met jouw kwaliteiten. De vacatures op fiscaal terrein lijken schaars, omdat niet alle accountantsorganisaties fiscale vacatures op de website publiceren. Maar wij weten beter, voor een goede fiscalist is altijd plek.
Onderscheid jij je als fiscalist? Ga dan eens een gesprek met ons aan. Wij hebben al snel jouw droombaan gevonden.