Vacatures Controleleider

Vacatures Controleleider

Hieronder vind je ons actuele aanbod aan vacatures controleleider. Ben jij opzoek naar een controleleider vacature? Kijk dan snel!

Diversiteit aan vacatures als Controleleider

De pagina “Vacature Controleleider” geeft je een beeld van de mogelijkheden die jij hebt als (aankomend) controleleider. Het vacature aanbod in de functie van controleleider is enorm groot momenteel. De vraag naar controleleiders overtreft momenteel het aanbod. En het lijkt er op dat dit alleen maar toe neemt de komende jaren. Ben jij werkzaam in een functie als gevorderd / senior assistent accountant of controleleider? En ben je op zoek naar een vacature? Dan ziet jouw arbeidsperspectief er goed uit. Profilink zoekt voor zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties door heel Nederland (aankomend-) controleleiders, maar ook managers binnen de controlepraktijk. Ben jij bezig met je RA studie of heb je deze afgerond? Heb jij verder een goed cv opgebouwd? Dan zien we bij meerdere kantoren mogelijkheden voor jou.

Heb je ervaring in de controlepraktijk en ben je ambitieus, gedreven en vaktechnisch goed ontwikkeld? Dan heb jij een ruime keuze aan vacatures. Wil jij je verdiepen binnen een bepaalde discipline of wil jij je juist meer verbreden. Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen af te stemmen op je eventuele nieuwe werkgever.

Profielschets van een Controleleider

Als Controleleider houdt je je bezig met diverse controle opdrachten. Je werkt over het algemeen voor grotere bedrijven die controleplichtig zijn. Het uitvoeren van vrijwillige controles, wettelijke controles en interim controles behoren zoal tot jouw takenpakket. Je bent hierin als Controleleider een centraal aanspreekpunt voor je klanten. Je bepaalt zelfstandig de controle aanpak en zorgt voor het opstellen van het controleplan. Daarbij onderhoudt je contacten met het management of de directie. Je bent bezig met de RA opleiding in de (Post-) Master fase of hebt net de RA opleiding afgerond.

Waar ga je als Controleleider aan de slag?

Profilink heeft voor jou als Controleleider plek bij diverse opdrachtgevers. De big4 accountantsorganisaties, (middel-) grote accountantsorganisaties, en kleinere (zelfstandig opererende) accountantskantoren. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers wordt voor jou de keuze ruimer, ofwel een gerichtere zoektocht naar jouw droombaan! Wij kunnen je hierin optimaal ondersteunen met onze jarenlange ervaring in de werving en selectie van audit professionals.

Solliciteren als Controleleider?

Maak een afspraak via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840 of mail vrijblijvend via info@profilink.nl en wij nemen contact met jou op. Inschrijven kan via onze website. Dan blijf je op de hoogte van alle vacatures die voldoen aan jouw wensen. Vanzelfsprekend ondersteunen we jou gedurende jouw sollicitatieprocedure.