Vacatures Belastingadviseur

Vacatures Belastingadviseur

 

Bekijk ons complete en actuele vacature aanbod in de functiegroep belastingadviseur / fiscalist.

Wij beschikken over uitdagende functies als belastingadviseur / fiscalist door heel Nederland.

Vacatures Belastingadviseur/Fiscalist door heel Nederland

De website Vacature Belastingadviseur is in het leven geroepen om belastingadviseurs te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdagende functie als belastingadviseur. Ben je momenteel werkzaam als junior, medior of senior belastingadviseur / fiscalist en rustig om je heen aan het kijken naar een nieuwe uitdaging? Profilink Werving & Selectie heeft een zeer ruim vacatureaanbod. Profilink doet zaken met opdrachtgevers op diverse niveau’s, landelijke accountantsorganisaties, maar ook kleine en middelgrote belastingadvieskantoren.

Profilink Werving & Selectie zoekt op dit moment op elk niveau belastingadviseurs, maar vanaf 2 a 3 jaar werkervaring is het aanbod het grootst. Kandidaten die het in zich hebben om zelfstandig hun klanten te adviseren op breed fiscaal terrein, een universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie hebben genoten en vaktechnisch goed onderlegd zijn, hebben een zeer goed arbeidsmarktperspectief. De vakliteratuur dien jij als belastingadviseur bij te houden. Het blijven volgen van cursussen en opleidingen is tevens van wezenlijk belang.

 

Profielschets van een Belastingadviseur

De belastingadviseur richt zich voornamelijk op het geven van fiscale adviezen aan kleine, middelgrote en grote (internationale) bedrijven. Een goede belastingadviseur onderscheid zich in adviserende zin en een hoog vaktechnisch niveau. Enerzijds verworven door jarenlange ervaring in de fiscaliteit en anderzijds door een goede fiscale opleiding. De belastingadviseur kan generalistisch ingesteld zijn waarbij deze eigenlijk kennis heeft van zo goed als alle belastingen. Meestal bezit deze ook kennis van pensioenen of estate planning. Daarnaast zijn er vele belastingadviseurs met hun eigen specialisme. De een is VPB specialist, de ander IB specialist en weer een ander weet alles op het gebied van overnames en de daarbij behorende fiscaliteit.

Waar ga je als Belastingadviseur aan de slag?

Profilink heeft voor jou als belastingadviseur vacatures bij diverse opdrachtgevers zoals de big4 accountantsorganisaties, (middel-) grote accountantsorganisaties, kleinere accountantskantoren en administratiekantoren of belastingadvieskantoren. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers heb jij wellicht de luxe positie dat je uit meerdere fiscale vacatures kunt kiezen.

Solliciteren als Belastingadviseur?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jou als belastingadviseur? Aan de hand van een persoonlijk gesprek zoeken wij gerichter naar vacatures die volledig aansluiten op jouw profiel. Je kunt contact opnemen met ons, via telefoonnummer 0546-745060. Wij hebben voor belastingadviseurs misschien niet altijd direct een mogelijkheid, maar zullen zelf actief op zoek gaan naar vacatures bij nieuwe opdrachtgevers.