Vacature Assistent Accountant Friesland

Vacature Assistent Accountant Friesland

Bekijk het actuele aanbod aan vacatures assistent accountant van Profilink Werving & Selectiebureau in Friesland.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina “Vacature Assistent Accountant Friesland” is bedoeld voor assistent accountants uit Friesland die op zoek zijn naar een tweede of derde stap in hun carrière. In Friesland is de bezettingsgraad van accountants- en administratiekantoren laag. Zeker in verhouding tot bijvoorbeeld de Randstad. Friesland is een regio die je moet kennen en als kandidaat dien je ook de “Friese” taal te spreken. Het verloop binnen de accountancy is er relatief klein en daarom is het juist van belang dat je een goede keuze maakt wanneer je oriënterende bent naar een nieuwe job als assistent accountant. Wij gaan graag vrijblijvend met jou het gesprek aan. Door ons grote netwerk in deze regio hebben we vaak al een actuele vacature die past op jouw profiel. Is dit niet het geval dan hebben we vaak al op korte termijn passende vacatures.

Vacature Assistent Accountant Friesland | Weinig vraag een aanbod

De doorgroeimogelijkheden naar functies als relatiebeheerder / manager / accountant / vennoot zijn er volop. Wel geldt voor alle vacatures in de provincie Friesland dat wij uitsluitend assistent accountants zoeken die uit de regio komen. Het is voor opdrachtgevers een sterke wens dat kandidaten de taal van de regio spreken. Juist door het geringe aanbod is het van belang dat je een mooi cv hebt opgebouwd.

De pagina vacature assistent accountant met het actuele aanbod aan vacatures is weergegeven met een link naar de betreffende functieomschrijving. Wil je verder nog meer informatie over de vacatures of een van de opdrachtgevers? Informeer dan vrijblijvend bij Profilink wat voor jou als assistent accountant de mogelijkheden / verwachtingen zijn. Wij hebben doorlopend een ruim vacature aanbod in de regio Friesland. Neem contact op via Mark Geerlink, op telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.