Vacature Accountant Zuid-Holland

Vacature Accountant Zuid-Holland

Bekijk het actuele aanbod aan vacatures accountant van Profilink Werving & Selectiebureau in regio Zuid-Holland.

De pagina “Vacature Accountant Zuid-Holland” maakt het gemakkelijk voor alle accountants uit de provincie Zuid-Holland om een baan te vinden die bij hen als accountant past. Profilink Werving & Selectie heeft een ruim vacature aanbod in de functiegroep “Accountant”. Met name jonge accountants die in de eindfase zitten van de AA-opleiding hebben een sterke positie op de arbeidsmarkt.

Ruim aanbod aan account vacatures in Zuid-Holland

Wij zoeken in de provincie Zuid-Holland voor diverse accountantsorganisaties op dit moment versterking. De vraag naar accountants neemt ook weer toe en daarom is het arbeidsmarktperspectief voor accountants ook gunstig. Wij zoeken Accountants / relatiebeheerders / teamleiders / managers die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zoeken ondernemende, adviesvaardige accountants die vooruit denken. Klanten zitten niet meer te wachten op alle financiële gegevens uit het verleden, maar het signaleren van actuele ontwikkelingen.

Ben jij als accountant ingeschreven of zit jij in de eindfase van de praktijkstage? Ben je op relatief korte termijn accountant (AA / RA)? Dan voldoe je in ieder geval aan de harde functie-criteria. We gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek. Zonder over en weer verwachtingen, maar met de blik op de toekomst.