Vacature Accountant Gelderland

Vacature Accountant Gelderland

Vacature Accountant Gelderland; Bekijk ons complete en actuele vacature aanbod voor de functie accountant in Gelderland.

De pagina Vacature Accountant Gelderland is bedoeld voor (aankomend) accountants die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Profilink Werving & Selectie is voor diverse opdrachtgevers in Gelderland op zoek naar versterking in accountant posities. Wij zijn voor kleine, middelgrote en grote (internationaal georiënteerde) accountantsorganisaties in Gelderland op zoek naar accountants.

Vacature Accountant Gelderland: Profilink zoekt ondernemende AA’s!

Ben jij erg ondernemend ingesteld en wil jij meer dan een vrije rol als accountant? Zoek jij een vennotabele positie of wil je als kantoorleider aan de slag? Deze vacatures zijn er niet veel. Maar wij weten vaak wel de juiste ingangen voor jou te vinden bij opdrachtgevers. Wij zijn tenslotte voor onze opdrachtgevers uit Gelderland altijd op zoek naar top-kandidaten.

Voor de opdrachtgevers die op zoek zijn naar accountants zoeken wij relatiebeheerders, mkb-adviseurs, teamleiders of managers. Meestal niet de actief werkzoekende accountant.

Wil je meer informatie over een van de vacatures? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar info@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.