Vacature Accountant

Vacature Accountant

Zoek jij een vacature accountant in jouw regio? Ons aanbod van vacatures voor accountants is groeiende! We zijn voor vele kleine, middelgrote en grote accountantskantoren op zoek naar accountants. Bekijk hieronder het actuele overzicht van vacatures in de functiegroep accountant. Al jarenlang matchen wij accountant profielen met diverse kantoren door heel Nederland. Daarbij zijn we doortastend en betrokken.

Vacature Accountant | Diversiteit aan opdrachtgevers is groot

Het vacatureaanbod groeit gestaag in de functiegroep Accountant. Profilink Werving & Selectie heeft jarenlange ervaring in het matchen van Accountants met opdrachtgevers. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een groot netwerk van accountantskantoren. Wij weten vaak op relatief korte termijn de juiste match te vinden. Zowel voor RA-Accountants als AA-Accountants. We hebben vaste afspraken omtrent onze dienstverlening. Je komt bij ons opdrachtgevers tegen waar jij nog niet eerder van gehoord hebt.

Profielschets van een Accountant

Als Accountant heb je een erg belangrijke rol binnen een accountantsorganisatie. Zeker wanneer je als tekeningsbevoegd Accountant werkzaam bent. Dan komt er veel op je af als het gaat om eindverantwoordelijkheid en risico’s. De Accountant draagt veelal eindverantwoordelijkheid ten aanzien van een eigen klantengroep. Je bent als het ware een ondernemer binnen een onderneming. Je treed op als adviseur voor je klanten, maar vervult ook een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Een goede accountant onderscheid zich vaak in adviserende zin. Als Accountant AA doorloop je een theoretische opleiding Accountancy aangevuld met de Post HBO AA opleiding. Tot slot moet je een praktijkstage lopen, waarna inschrijving in het register plaats vindt. Als Accountant RA doorloop je de RA opleiding. Deze bestaat uit de Master, Post Master en tevens de praktijkstage, waarna inschrijving in het register plaats vindt.

Waar ga je als Accountant aan de slag?

Profilink heeft voor jou als Accountant plek bij diverse opdrachtgevers. Waaronder de big4 accountantsorganisaties, kleine, middelgrote en landelijke accountantsorganisaties. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers wordt voor jou de keuze ruimer. Ofwel een gerichtere zoektocht naar jouw droombaan!

Solliciteren als Accountant?

Wanneer je een match ziet met een van de vacatures, kun je uiteraard een sollicitatieprocedure starten. Wil je eerst eens een kop koffie drinken voor je meteen je gegevens toe stuurt? Hier staan we ook voor open. Wij nemen graag contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij gaan uiteraard zeer vertrouwelijk om met je gegevens.  Je kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840. Vanzelfsprekend ondersteunen we jou gedurende jouw sollicitatieprocedure.