Vacature Salarisadministrateur

Vacature Salarisadministrateur

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur vacature?

Hieronder vind je ons actuele aanbod aan vacatures salarisadministrateur. Heb je dus ervaring als salarisadministrateur of ben je op zoek naar een tijdelijke vacature richting de salarisadministratie? Kijk dan snel hieronder bij de vacatures!

Als Salarisadministrateur aan de slag!

De pagina “salarisadministrateur vacature” geeft je een volledig beeld van de vacatures die wij bezitten op gebied van salarisadministratie. Wij hebben namelijk continue vacatures voor salarisadministrateurs in portefeuille. Voor parttime salarisadministrateurs, maar ook voor fulltime salarisadministrateurs zien wij volop mogelijkheden. Wil jij werken bij een accountants-, administratiekantoor of elders? Dan houden we graag rekening met jouw wensen.

Profielschets van een Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur houdt jij je bezig met het verwerken van salarisadministraties. Dan hebben we het over verwerken van mutaties, boeken van loonjournaalposten, doen van loonaangiftes, opstellen van arbeidsovereenkomsten en advisering. Met name advisering op gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid is van toepassing binnen de salarisadministratie. Want een goede salarisadministrateur is bekwaam om MKB-ondernemers allround te kunnen adviseren. Ook als het bijvoorbeeld om ontslagzaken gaat.

Waar ga je als Salarisadministrateur aan de slag?

Profilink heeft voor jou als Salarisadministrateur diverse mogelijkheden. Wij hebben vacatures binnen de accountancy, maar ook daarbuiten. Kortom, je hebt een geruime keuze aan salarisadministrateur vacatures.

Solliciteren als Salarisadministrateur?

Als je wilt solliciteren, klik dan op de sollicitatiebutton onderaan een vacaturetekst. Wil je eerst meer informatie opvragen, bel dan met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of stuur een vrijblijvend mailtje naar mark.geerlink@proflink.nl.