Vacature Registeraccountant

Vacature Registeraccountant

Bekijk hieronder ons vacature registeraccountant aanbod.

Open sollicitatie als Registeraccountant

Het aantal vacatures als Registeraccountant is enorm. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Overal door heel Nederland zoeken middelgrote en grote accountantsorganisaties namelijk naar registeraccountants. Wij hebben een groot vacature aanbod, maar zijn van mening dat het op basi van een vacaturetekst erg lastig is om te beoordelen of jij op een vacature matcht.

We komen daarom ook graag met jou in contact. Vanuit een gesprek proberen we in kaart te brengen wat jouw wensen zijn, wat voor type accountant jij bent, wat je ambitie is, etc. Dan pas kijken we welke kantoren voldoen aan jouw verwachtingen en daarmee gaan we in gesprek om te polsen of het zin heeft om een oriënterend gesprek te plannen.

Zie jij deze werkwijze zitten? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840 of mail vrijblijvend via mark.geerlink@profilink.nl en wij nemen contact met jou op. Ook kun je je eventueel inschrijven via onze website. Dan blijf je meteen op de hoogte van alle vacatures die voldoen aan jouw wensen. Vanzelfsprekend ondersteunen we jou gedurende jouw sollicitatieprocedure en met meer dan 10 jaar ervaring in de accountancy sector denken we wel van meerwaarde te zijn.