Vacature Registeraccountant Zuid-Holland

Vacature Registeraccountant Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en zoek je als registeraccountant naar een mooie vacature? Bekijk dan snel ons complete en actuele vacature aanbod voor registeraccountants in Zuid-Holland.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Registeraccountant Zuid-Holland is bedoeld voor registeraccountants die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de audit. Wij zoeken door heel Zuid-Holland controleleiders, teamleiders, junior managers, managers en (aankomend) partners. Kandidaten die bezig zijn of klaar zijn met de RA opleiding.

Genoeg mogelijkheden voor Registeraccountants in Zuid-Holland

De registeraccountant die in Zuid-Holland woonachtig is heeft een goede uitgangspositie op de arbeidsmarkt. Bij met name middelgrote en grote accountantsorganisaties zijn er tal van vacatures op dit moment. Met name in en rondom Rotterdam is het vacatureaanbod enorm. Wil je als registeraccountant een stap maken naar een ander kantoor. Maar ben je benieuwd welk kantoor het beste bij je past? In dat geval is het zinvol om eens geheel vrijblijvend met Profilink in gesprek te gaan. We zorgen niet alleen voor het maken van de juiste match. We begeleiden je ook in het gehele sollicitatieproces en adviseren je daar waar nodig.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant of een oriënterend gesprek? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.

Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.