Vacature Registeraccountant Utrecht

Vacature Registeraccountant Utrecht

Zoek jij als registeraccountant een vacature in de omgeving Utrecht? Kijk snel verder of neem contact op met ons. Heb je (enige) ervaring in de controlepraktijk? Dan zijn we er van overtuigd dat we wat voor jou kunnen betekenen.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Registeraccountant Utrecht is bedoeld voor registeraccountants die op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Het vacatureaanbod in de regio Utrecht is groot en daarom zijn er voldoende carrièremogelijkheden voor registeraccountants.

Vacatures in overvloed voor Registeraccountants in Utrecht

Het arbeidsmarktperspectief van registeraccountants is in de provincie Utrecht uitstekend. Er worden zowel veel junior als senior professionals binnen audit gevraagd. Ook binnen de internationale praktijk zijn er mogelijkheden in de controlepraktijk. En zelfs zijn er bij de wat kleinere kantoren mogelijkheden voor een gecombineerde functie binnen zowel de samenstel- als controlepraktijk.

We zoeken voor zowel kleine, middelgrote en grote accountantsorganisaties versterking binnen de audit praktijk in Utrecht. Naast Utrecht zijn ook Hilversum, Amersfoort, Bussum, Veenendaal, Woerden en Nieuwegein in de groei als het gaat om het vacatureaanbod. In functies als controleleider, junior manager, teamleider, manager of partner zijn er tal van mogelijkheden binnen de audit. Met name registeraccountants die net klaar zijn of bezig zijn met de RA studie zijn erg in trek. Maar ook meer of minder ervaren audit professionals zien wij genoeg mogelijkheden voor.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant of een oriënterend gesprek? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.