Vacature Registeraccountant Overijssel

Vacature Registeraccountant Overijssel

Bekijk het vacature registeraccountant Overijssel aanbod hieronder.

De pagina Vacature Registeraccountant Overijssel is bedoeld voor registeraccountants die op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging in Overijssel. Als registeraccountant kom je veelal terecht in de functie van controleleider, junior manager, manager, extern accountant of partner. Afhankelijk van je werkervaring.

Tekort aan jonge registeraccountants in Overijssel

Het arbeidsmarktperspectief van registeraccountants is uitstekend. Wel is de vraag met name groot in de leeftijdsgroep 30 – 40 jaar. De registeraccountants studerende voor RA of diegene met een RA titel op zak, zijn in trek op de arbeidsmarkt.

We zoeken voor zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties versterking binnen de audit praktijk in Overijssel. In Overijssel zien we bij met name middelgrote accountantsorganisaties in de regio Twente dat de audit praktijk groeiende is. En dus is ook de vraag naar (jonge) registeraccountants groot. In de Achterhoek is eveneens sprake van lichte groei, maar hier bevinden zich minder kantoren.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant? Of gewoon eens een gesprek zonder verplichtingen? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.