Vacature Registeraccountant Noord-Holland

Vacature Registeraccountant Noord-Holland

Een greep uit onze vacatures in de functiegroep registeraccountant in Noord-Holland vind je hieronder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Registeraccountant Noord-Holland is bedoeld voor registeraccountants die een nieuwe uitdaging zoeken binnen de controlepraktijk. Zij zijn woonachtig in de regio Noord-Holland en zoeken in deze regio een baan.

Vacatures voor RA-accountants in de lift

Als registeraccountant uit Noord-Holland heb je momenteel een uitstekend arbeidsmarktperspectief. Er zijn volop vacatures voor o.a. controleleiders, junior managers, teamleiders, managers, extern accountants en partners. Registeraccountants in de eindfase van de RA opleiding of al ingeschreven staan, zijn enorm in trek. Met name door de beperkte doorstroom van studenten en junioren, is er een flink tekort in de midden- cq. bovenlaag.

In Amsterdam zijn alle grote accountantsorganisaties gevestigd, dus daar zijn er enorm veel vacatures binnen de audit te vinden. Zowel op nationaal als internationaal vlak. Maar ook regionaal georiënteerde en middelgrote accountantsorganisaties maken binnen de audit een groei door. Kortom, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn erg goed op dit moment als je registeraccountant bent.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant of een oriënterend gesprek? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.