Vacature Registeraccountant Noord-Brabant

Vacature Registeraccountant Noord-Brabant

Bekijk hieronder alle vacature registeraccountant Noord-Brabant aanbod.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Registeraccountant Noord-Brabant is bedoeld voor registeraccountants, woonachtig in Noord-Brabant. Zij die een nieuwe uitdaging zoeken binnen de controlepraktijk. In  functies als registeraccountant, controleleider, junior manager, manager, senior manager of partner. Al deze vacatures hebben wij in portefeuille.

Middelgrote kantoren zijn in trek in Noord-Brabant bij registeraccountants

In Noord-Brabant zijn er met name mogelijkheden voor registeraccountants bij de middelgrote en grote accountantsorganisaties. We zien wel dat de middelgrote kantoren terrein winnen binnen de audit ten opzichte van de grote (big4) kantoren. Ook de populariteit in het middensegment groeit.
De regio’s rondom de plaatsen Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda zijn in trek. Hier zijn volop kansen op de arbeidsmarkt.
Ben jij oriënterende en weet je nog niet helemaal welke stap je wil maken? Of kom je wel vacatures tegen, maar zit er nog twijfel of het de juiste stap is?

Wij adviseren je om eens geheel vrijblijvend met ons in gesprek te gaan, zonder verplichtingen. Aan de hand van jouw huidige ontwikkeling, ambities en wensen kijken we of we wat voor je kunnen betekenen.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant of een oriënterend gesprek? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.

Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar info@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.