Vacature Registeraccountant Gelderland

Vacature Registeraccountant Gelderland

Bekijk ons complete en actuele vacature registeraccountant Gelderland aanbod.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Registeraccountant Gelderland is bedoeld voor registeraccountants uit de provincie Gelderland. Zowel actief als passief zoekende kandidaten die bezig zijn met de RA studie of deze net hebben afgerond. Veelal betreffen dit de functies controleleider, junior manager, teamleider, manager, extern accountant, partner.

Veelzijdig aanbod vacatures voor registeraccountants in Gelderland

Het arbeidsmarktperspectief van registeraccountants in Gelderland is meer dan uitstekend. Bij zowel kleine, middelgrote als grote accountantsorganisaties zijn er tal van mogelijkheden voor kandidaten. Zij die ruime ervaring hebben binnen de controlepraktijk en bezig zijn in de laatste fase van hun RA studie. Of audit professionals met een afgeronde RA opleiding.

In met name de plaatsen Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Ede en Harderwijk zijn er volop mogelijkheden binnen audit. Naast de vacatures op onze website, zien we vaak bij diverse opdrachtgevers ook mogelijkheden zonder dat zij een vacature uitzetten. Daarom gaan we graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We zoeken daarbij doelgerichter naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarbij houden we rekening met de specifieke wensen en ambities van jou als registeraccountant.

Wil je meer informatie over een van de vacatures binnen de controlepraktijk? Of gewoon een vrijblijvend gesprek aan gaan? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.