Vacature Registeraccountant Flevoland

Vacature Registeraccountant Flevoland

Ben je op zoek naar vacature registeraccountant Flevoland aanbod.

De pagina Vacature Registeraccountant Flevoland is bedoeld voor registeraccountants uit Flevoland. Registeraccountants die we kunnen helpen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan binnen de audit praktijk. In onze portefeuille zitten zowel kleine als grote accountantsorganisaties.

Beperkt aantal vacatures voor RA’s in Flevoland

In Flevoland is het aanbod van vacatures in de functie van registeraccountant al jarenlang gering. Dit komt doordat er weinig grote kantoren gevestigd zijn. Juist daarom is het voor jou als registeraccountant zinvol om een gesprek met Profilink aan te gaan. Er zijn zeker mogelijkheden in functies als controleleider, teamleider, junior manager, manager, senior manager, partner, enz. De vacatures staan niet altijd online. Door groei bij de middelgrote accountantsorganisaties zijn er zeker mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

We kennen de kantoren hier in de regio goed en hopen daarom voor jou de juiste match te kunnen maken.

Wil je meer informatie over een van de vacatures als registeraccountant of een oriënterend gesprek? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.

Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.