Vacature Parttime Assistent Accountant Zuid-Holland

Vacature Parttime Assistent Accountant Zuid-Holland

Bekijk in het Vacature Parttime Assistent Accountant Zuid-Holland overzicht hieronder of jouw ideale baan als Assistent Accountant bij ons online staat.

Staat jouw parttime assistent accountant vacature die je zoekt er niet tussen? Dan gaan we graag een oriënterend gesprek aan met jou. Aan de hand van jouw wensen en ambities gaan we dan op zoek naar een geschikte opdrachtgever. Want die zijn er in overvloed in de regio Zuid-Holland, alleen staan ze misschien niet altijd online. Als het gaat om vacatures als parttime assistent accountant worden deze soms bewust niet online gezet door accountants- en administratiekantoren. Ons netwerk van accountants- en administratiekantoren in de regio Noord-Holland is echter heel groot, dus we verwachten dat er zeker mogelijkheden zijn voor jou als parttime assistent accountant.

Open Sollicitatie

We zijn al circa 10 jaar bedreven in het bemiddelen van parttime assistent accountants. Een landelijk netwerk van accountants- en administratiekantoren, veel know-how en kennis van de accountancymarkt en een gedreven instellingen maken het interessant voor jou om met ons in gesprek te gaan. We hebben vaak al heel snel de juiste opdrachtgever gevonden.

Je kunt een afspraak inplannen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mail sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.