Vacature Parttime Assistent Accountant Zeeland

Vacature Parttime Assistent Accountant Zeeland

Bekijk in het Vacature Parttime Assistent Accountant Zeeland overzicht hieronder of de ideale parttime assistent accountant baan voor jou er tussen staat!

Er zijn momenteel geen vacatures.

Staat er geen assistent accountant vacature tussen die parttime in te vullen is? Dan gaan we graag een vrijblijvend gesprek aan met jou. Aan de hand van jouw wensen en ambities gaan we dan op zoek naar een geschikte opdrachtgever. Ondanks dat de regio Zeeland geen enorm vacature aanbod heeft, weten we ook daar binnen ons netwerk voldoende mogelijkheden te vinden voor parttime assistent accountants.Niet altijd worden vacatures als parttime assistent accountant online gezet door accountants- en administratiekantoren. Wel weten wij dan vaak wat de behoefte is op middellange termijn.

Open Sollicitatie

We zijn al ruim 10 jaar bedreven in het plaatsen van (parttime-) assistent accountants bij accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben we veel know-how en kennis van de accountancymarkt. Met een gedreven instelling en open en transparante communicatie bewandelen wij paden die voor jou als kandidaat erg handig kunnen zijn. We nemen jou veel tijd uit handen. We hebben dan ook vaak al heel snel de juiste opdrachtgever gevonden.

Je kunt een afspraak inplannen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mail sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.