Vacature Parttime Assistent Accountant Utrecht

Vacature Parttime Assistent Accountant Utrecht

Bekijk in onderstaand Vacature Parttime Assistent Accountant Utrecht overzicht of jouw ideale baan online staat.

Woon jij in de provincie Utrecht of wil je naar de regio Utrecht verhuizen? Dan vind je bij ons in no-time een passende vacature als parttime assistent accountant. De parttime assistent accountant vacatures liggen misschien niet altijd voor het oprapen in de accountancy. Gelukkig weten wij altijd wel een match te vinden ergens. Je kunt op internet nooit goed zien in vacatureteksten voor hoeveel uur de functie is in te vullen. Daarom is het goed om eerst in gesprek te gaan en om van daaruit te kijken of er parttime mogelijkheden zijn.

Open Sollicitatie

Wanneer jij op zoek bent naar een leuke parttime assistent accountant baan, maar deze niet direct kunt vinden, dan helpen wij je graag verder. Vanuit een oriënterend gesprek proberen we al jouw wensen en ambities in kaart te brengen om vervolgens te kijken of we passende accountantskantoren in portefeuille hebben die aansluiten op jouw profiel. We informeren dan ook graag voor jou of er parttime mogelijkheden zijn. Je komt dus niet voor verrassingen te staan daar waar er een oriënterend gesprek plaats zal vinden.

Daarom is het goed om een afspraak te maken met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mailtje sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.