Vacature Parttime Assistent Accountant Noord-Holland

Vacature Parttime Assistent Accountant Noord-Holland

Bekijk in ons Vacature Parttime Assistent Accountant Noord-Holland overzicht hieronder of jouw ideale job als Assistent Accountant bij ons online staat.

Staat jouw droombaan er niet tussen in bovenstaand aanbod van parttime assistent accountant vacatures? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Want die zijn er zeker, ook al staan ze (nu) niet online. Ons netwerk van accountants- en administratiekantoren in de regio Noord-Holland is extreem groot. We verwachten dan ook in no-time een geschikte match te vinden met jouw profiel.

Open Sollicitatie

In Noord-Holland is er volop vraag naar parttime assistent accountants. Echter staat niet altijd en overal een urenindicatie vermeld bij vacatureteksten. En het kan ook zijn dat jouw vacature niet wordt opengesteld op internet, terwijl wij wel weten dat er parttime behoefte is bij die opdrachtgever. Waarom zou je dus niet in gesprek gaan? We weten vaak al snel een match te maken met een van onze opdrachtgevers.

Je kunt een afspraak inplannen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mail sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.