Vacature Parttime Assistent Accountant Drenthe

Vacature Parttime Assistent Accountant Drenthe

Bekijk snel het Vacature Parttime Assistent Accountant Drenthe aanbod hieronder in ons vacature overzicht.

Het is soms lastig zoeken naar een parttime assistent accountant vacature. En helemaal in de regio Drenthe. Deze regio is dun bezaaid als het gaat om accountantsorganisaties of administratiekantoren. Daarom kun je het beste onze hulp inschakelen bij jouw zoektocht.

Open Sollicitatie

In Drenthe is het al een lastige zoektocht om een parttime assistent accountant vacature te vinden. Als de urenindicaties bij vacatureteksten dan ook nog eens niet duidelijk zijn, wordt het erg moeilijk. Wij weten als geen ander dat het in de accountancy vanaf 24 uur pas mogelijk is (bij uitzondering minder) is om als assistent accountant aan de slag te gaan. Maar niet ieder accountantskantoor zit te wachten op een parttime assistent accountant. Het hangt soms ook van de periode van solliciteren af.

Het beste kun je een oriënterend gesprek bij ons aanvragen. Wij kunnen goed inschatten en per organisatie of vacature aangeven voor hoeveel uur de functie is in te vullen. Ook is het zo dat deze parttime vacatures niet altijd online staan of uitgezet gaan worden bij kantoren.

Maak daarom een afspraak met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mailtje sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.