Vacature Junior Assistent Accountant

Vacature Junior Assistent Accountant

Zoek jij een junior assistent accountant vacature? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Naast de openstaande vacatures voor starters in de accountancy die hieronder gepost staan hebben we ook doorlopende junior assistent accountant vacatures. Profilink Werving & Selectie is inmiddels al ruim 7 jaar de specialist als het gaat om de werving en selectie van kandidaten op het niveau junior assistent accountant.

Je bent net van school en hebt een MBO- of HBO-diploma op zak richting bedrijfseconomie of accountancy. Maar het kan ook zijn dat je nog studeert in duale vorm en op zoek bent naar een werk en leerplek in een. Ook in dat geval vind je passende vacatures in de accountancy bij Profilink. We zijn doorlopend op zoek naar beginnend assistent accountants. We hebben verder een breed assortiment aan opdrachtgevers. Van klein administratiekantoor tot aan de grote big4.

We kennen de accountants- en administratiekantoren waarvoor wij bemiddelen dan ook erg goed. We lopen er al jaren over de vloer namelijk. En we doen zaken met vele kantoren die al lang gelieerd zijn aan ons. Dus onze vacatures vind je niet overal op het web. Maar wat met name ook een voordeel is voor jou als junior assistent accountant, dat we je gedurende het gehele proces begeleiden. Wij weten welk salaris past bij welke functie. En daar kun jij je voordeel mee doen. Voor junior assistent accountants die niet direct een passende vacature zien, hebben we vaak ook al snel binnen ons netwerk een vacature gevonden.

Tenslotte maken we graag kennis met jou als junior assistent accountant om meer over jou als persoon te weten te komen. Zo kunnen we je gedurende jouw loopbaan ook beter adviseren, mochten er bepaalde zaken spelen waar je op dat moment even geen grip op hebt. Of een gesprek over je salaris bijvoorbeeld. We zijn er dus niet enkel om iemand zo snel mogelijk aan een andere baan te helpen. We zetten namelijk in op duurzame relaties.

Tijdens de kennismakingsgesprekken met de junior assistent accountants beoordelen we of jouw profiel aansluit op een van onze junior assistent accountant vacatures. Indien we tot de conclusie komen dat er genoeg aanknopingspunten zijn, dan introduceren we jou graag bij onze opdrachtgevers. Uiteraard zorgen we er voor dat er voldoende mogelijkheden zijn tot zelfontplooiing en opleiding. Ook zorgen wij er voor dat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn liggen met de marktconforme standaarden.

Vrijblijvend inschrijven

Maar wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn zonder meteen te solliciteren op een openstaande junior assistent accountant vacature? Zonder meteen je gegevens te verstrekken. Schrijf je in via onze website. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij gaan vertrouwelijk om met je gegevens. In overleg met jou bepalen we op welke manier we jou bij een opdrachtgever presenteren. Uiteraard kun je ook contact opnemen met ons om eens vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren, via telefoonnummer 0546-745060 of 06-22210840.