Vacature Junior Assistent Accountant Utrecht

Vacature Junior Assistent Accountant Utrecht

Bekijk hieronder het Vacature Junior Assistent Accountant Utrecht aanbod.

Staat in bovenstaand vacature overzicht van beginnen assistent accountants niet de vacature die jij zoekt? Dan kan het zijn dat deze niet online staat, maar de behoefte er wel is. Accountants- en administratiekantoren zetten niet altijd de vacatures uit en soms is een kantoor ook latent op zoek naar junior accountancy professionals. Daarom is het goed om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend gesprek als Junior Assistent Accountant

Je ziet geen vacature online staan, wat nu? Profilink heeft in de regio Utrecht een enorm netwerk aan accountancy kantoren. We zijn dan ook niet bang dat we jou niet op heel korte termijn op gesprek krijgen bij een aantal leuke accountants- of administratiekantoren. En we begeleiden jou graag naar en tijdens deze oriënterende gesprekken. Maar ook nadat je door ons ergens bent geplaatst kun je altijd bij ons terecht voor advies over arbeidsmarkt- of branchegerelateerde onderwerpen.

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mailtje sturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, in lijn met de AVG-wetgeving.