Vacature Junior Assistent Accountant Noord-Holland

Vacature Junior Assistent Accountant Noord-Holland

Bekijk hieronder het Vacature Junior Assistent Accountant Noord-Holland aanbod.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Staat in bovenstaand vacature overzicht van junior assistent accountant functies jouw vacature er niet tussen?Dan is de kans echter groot dat er wel mogelijkheden zijn, maar deze niet online staan. Of dat kantoren er voor kiezen om ze niet online te zetten. We hebben in Noord-Holland, vooral in en rondom Amsterdam, enorm veel potentiële opdrachtgevers die eigenlijk latent op zoek zijn naar versterking. In zowel de samenstel- als audit praktijk. Het gaat om klein, middelgrote en grote accountants- en administratiekantoren. We hebben dus voor elk type assistent accountant een functie op maat. En als die er nu niet is, dan wel op korte termijn. Ga daarom met ons in gesprek en kom er al snel achter bij welk type kantoor jouw loopbaan een vervolg krijgt.

Open sollicitatie als Junior Assistent Accountant

Zoals gezegd kan het dus zijn dat er geen vacatures online staan of dat ze bewust niet open gesteld worden. Maar we weten dat er in de regio Noord-Holland bij diverse opdrachtgevers in de accountancy latente behoefte is aan beginnend assistent accountants. Daarom gaan we graag met jou het gesprek aan om te kijken welke wensen en ambities jij hebt. Om vervolgens te kijken bij welke opdrachtgevers dit profiel zou kunnen aansluiten. Wij begeleiden jou graag naar en tijdens deze oriënterende gesprekken. Maar ook nadat je door ons ergens bent geplaatst kun je altijd bij ons terecht voor advies over arbeidsmarkt- of branchegerelateerde onderwerpen.

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Stuur eventueel een mail naar mark.geerlink@profilink.nl. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, in lijn met de AVG-wetgeving.