Vacature Junior Assistent Accountant Friesland

Vacature Junior Assistent Accountant Friesland

Bekijk het Vacature Junior Assistent Accountant Friesland aanbod hieronder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Zie jij hierboven geen junior assistent accountant vacature staan? De provincie Friesland is wel een lastigere regio om een baan te vinden op dit niveau. Maar wij gaan toch graag met jou een gesprek aan om te kijken of er niet ergens latente behoefte is aan een beginnend assistent accountant.

En het kan natuurlijk ook zijn dat er enkele accountants- of administratiekantoren zijn die de vacature bewust niet uitzetten. En daar komen wij vaak al snel achter.

Open sollicitatie, jouw kans

Door de beperkte dichtheid van accountants- en administratiekantoren in Friesland is het lastiger om in deze regio als beginnend assistent accountant een baan te vinden. Maar wij weten vanuit een gesprek vaak heel goed om bepaalde wensen en ambities in kaart te brengen. En nog beter, om vanuit dit wensenprofiel een vacature te creëren bij een van onze opdrachtgevers.

Daarom adviseren we jou om met ons een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Maak een afspraak met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Je kunt ook een mailtje sturen naar mark.geerlink@profilink.nl.

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld volgens de AVG-wetgeving.