Vacature Junior Assistent Accountant Flevoland

Vacature Junior Assistent Accountant Flevoland

Bekijk hieronder het Vacature Junior Assistent Accountant Flevoland aanbod.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Staat er in bovenstaand overzicht geen passende vacature voor jou als beginnend assistent accountant? Dan is er geen man over boord. Ondanks de relatief lage dichtheid van accountants- en administratiekantoren weten we toch wel vaak op korte termijn passende junior assistent accountant vacatures te vinden.

Open sollicitatie

Als je in Flevoland woonachtig bent dan valt het niet mee om als junior assistent accountant een baan te vinden. Er zijn in verhouding relatief weinig administratie- en accountantskantoren in deze regio te vinden. Toch hebben wij het volste vertrouwen dat we ambitieuze jonge accountancy professionals aan een baan kunnen helpen. We weten namelijk de juiste wegen te bewandelen. Maar hiervoor is het wel nodig om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. We brengen namelijk jouw wensen en ambities in kaart en filteren dit met bepaalde kantoren.

Je kunt een afspraak maken met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840. Stuur eventueel een mailtje naar mark.geerlink@profilink.nl.