Vacature Fiscalist Overijssel

Vacature Fiscalist Overijssel

Bekijk het actuele aanbod aan vacatures fiscalist van Profilink Werving & Selectiebureau in Overijssel.

De pagina “Vacature Fiscalist Overijssel” is bedoeld voor fiscalisten uit Overijssel die geïnteresseerd zijn in fiscale vacatures. In Overijssel is het aanbod van fiscale vacatures beperkter dan in het midden van het land en de Randstad. Als er vacatures zijn richting fiscalist dan duurt het ook langer voor ze zijn ingevuld. Accountants- en belastingadvieskantoren zijn erg kritisch als het gaat om opleiding en competenties. In de vacatures is de minimale opleidingseis meestal Fiscaal Recht op universitair niveau. Voor fiscalisten met een HBO studiegraad is het dus helemaal lastig om vacatures te vinden. Tenslotte durven klein tot middelgrote, Overijsselse accountants- en belastingadvieskantoren het niet aan om fulltime fiscalisten aan te nemen. En parttime fiscalisten  functies worden niet veel uitgezet. Dit moet je als fiscalist dan maar net weten.

Als Fiscalist moet je je dus onderscheiden

Als fiscalist heb je dus veelal een universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie nodig om in aanmerking te komen voor de vacatures binnen de fiscale praktijk. Op dit moment zien wij in Overijssel met name mogelijkheden voor fiscalisten vanaf 5 a 6 jaar werkervaring. De fiscalist die al de nodige ervaring heeft opgedaan en zich commercieel kan onderscheiden, is veelal zeer welkom.

De pagina vacature fiscalist Overijssel geeft een goed beeld van het vacature aanbod voor fiscalist op dit moment. Wil je verder nog meer informatie over de vacatures of een van de opdrachtgevers? Informeer dan vrijblijvend bij Profilink wat voor jou als fiscalist de mogelijkheden zijn.