Vacature Controller

Vacature Controller

Ben jij op zoek naar een Controller Vacature?

Hieronder vind je ons actuele aanbod aan vacatures controller. Als jij werkervaring hebt opgedaan in een rol als controller of soortgelijke functie, dan komen we graag met jou in contact. Kijk dan snel hieronder bij de vacatures binnen de discipline controlling!

Als Controller aan de slag!

De pagina “vacature controller” geeft je een volledig beeld van de vacatures die wij bezitten op gebied van control. Wij hebben namelijk continue vacatures voor controllers, op fulltime en parttimebasis. Daarom gaan we graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om te kijken welk type controller jij bent. Voel jij je als een vis in het water als Financial Controller of juist als Business Controller. We gaan daar samen achter komen.

Waar ga je als Controller aan de slag?

Profilink heeft voor jou als Controller diverse mogelijkheden. Over het algemeen hebben wij controlling posities bij de middelgrote en grote MKB ondernemingen, maar ook in bijvoorbeeld de zorg of het onderwijs.

Solliciteren als Controller?

Als je wilt solliciteren, klik dan op de sollicitatiebutton onderaan een vacaturetekst. Wil je eerst meer informatie opvragen, bel dan met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0622210840 of stuur vrijblijvend een email naar mark.geerlink@profilink.nl.