Vacature Controleleider Zuid-Holland

Vacature Controleleider Zuid-Holland

Als controleleider woonachtig in Zuid-Holland en op zoek naar een vacature binnen de audit praktijk? Kijk snel verder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Controleleider Zuid-Holland is bedoeld voor alle controleleiders uit de regio Zuid-Holland. Controleleider die op zoek zijn naar een nieuwe baan of zich oriënteren. We hebben een ruim vacatureaanbod in de functiegroepen senior assistent accountant RA, (junior) controleleider, (junior) manager, registeraccountant. Onze opdrachtgevers zijn kleine, middelgrote en grote accountantsorganisaties. Zowel landelijke als regionaal georiënteerde kantoren.

Vacature Controleleider Zuid-Holland: Goed arbeidsmarktperspectief

Het vacatureaanbod binnen de audit in Zuid-Holland is op landelijk niveau de afgelopen jaren enorm gestegen. Momenteel is de vraag naar audit professionals nog steeds erg groot. Echter zijn de audit professionals die actief op zoek zijn naar een andere baan lastig te vinden. Zowel binnen de nationale als internationale audit praktijk, bij klein tot grote kantoren, is behoefte aan goede controleleiders. Het aantal jaren werkervaring is minder relevant, als je als audit professional maar verder wilt studeren tot RA. Niet alleen zoeken we controleleiders, maar ook assistent accountants en registeraccountants, op alle niveaus dus.

Heb jij ruime werkervaring in de audit, dan komen we graag in contact met jou.

Wil je meer informatie over een van de vacatures binnen de controlepraktijk? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840, of stuur een email naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.