Vacature Controleleider Utrecht

Vacature Controleleider Utrecht

Het vacature controleleider Utrecht aanbod zie je hieronder.

Er zijn momenteel geen vacatures.

De pagina Vacature Controleleider Utrecht is bedoeld voor controleleiders, woonachtig in de provincie Utrecht. Zij die op zoek zijn naar een tweede of derde stap in hun carrière. De vacatures binnen de audit zijn op dit moment in overvloed bij ons te vinden. Dat betekent dat jouw zoektocht met behulp van ons netwerk al snel zal leiden tot een match.

Vacature Controleleider Utrecht: Controleleiders hebben tal van mogelijkheden

Het vacatureaanbod binnen de audit is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit betekent dat er volop mogelijkheden zijn op diverse functieniveaus binnen de controlepraktijk. Er is een tekort aan accountancy studenten. Met name in de laag senior assistent accountants in de audit kampen vele accountantsorganisaties met een bezettingsprobleem.

Heb jij ruime werkervaring in de audit, dan zijn er voor jou volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We komen graag in contact met zowel ervaren als minder ervaren controleleiders.

Wil je meer informatie over een van de audit vacatures? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl. Dan nemen wij telefonisch contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.