Vacature Controleleider Overijssel

Vacature Controleleider Overijssel

Ben je als Controleleider op zoek naar vacatures in Overijssel? Kijk snel naar ons complete en actuele vacature aanbod.

De pagina Vacature Controleleider Overijssel is bedoeld voor controleleiders uit Overijssel die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Profilink Werving & Selectie is voor diverse opdrachtgevers in Overijssel op zoek naar versterking binnen de audit praktijk. Het vacatureaanbod is groot, zowel bij kleine als grote kantoren.

Profilink Werving & Selectie zoekt controleleiders op elk niveau!

Ben jij senior assistent accountant en wil je de stap maken naar een volwaardige controleleiders positie? Of ben je juist al jaren controleleider en toe aan een stap omhoog? In beide gevallen zijn er vele mogelijkheden bij ons. We komen graag in gesprek met jou om te kijken waar we voor jou op dit moment mogelijkheden zien. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw wensen en ambities.

We zoeken voor kleine, middelgrote en grote kantoren versterking binnen de audit praktijk. Vooral de mensen met 3 tot 6 jaar werkervaring hebben ruime mogelijkheden. Zij die bezig zijn met de Master of Post Master liggen goed in de markt. Ook is het wellicht goed om te kijken of je op dit moment goed in de markt zit qua arbeidsvoorwaarden. Daarom is het wellicht zinvol om met Profilink eens geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan.

Wil je meer informatie over een van de vacatures? Dan adviseren we jou om contact op te nemen met Mark Geerlink, via telefoonnummer 0546-745060 of 0622210840.
Je kunt eventueel ook vrijblijvend je cv toesturen naar mark.geerlink@profilink.nl.